Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lovci mamutů - ještě jednou

Od: babajaga® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, v rubrice VOLNÁ DISKUZE ádal tazatel STEVEXTREME o radu, aby mu lidé poskytli obsah knihy Lovci mamutů. Kdy mu jeden rádce napsal, e ten úkol jistě u nějaký čas má a knihu si tedy mohl přečíst, tazatel ho nepříjemně napadl. e není zvědavý na nějaké otcovské rady a e na to S..E. Nevím, zda jsem to napsala úplně stejně, ale tak nějak to bylo.

Odpověděla jsem, e knihu by si měl opravdu přečíst, e je pěkná a dobře se čte. A e by se měl zamyslet nad svým chováním a změnit ho, dokud je čas.

JENE: Kdy jsem nyní, asi po hodině, otázku znovu otevřela, byla u ta oklivá rekce tazatele úplně vymazána. A já tam jsem jako blbec: nabádám tazatele ke slunému chování a nikdo neví proč. Tím moje odpověď naprosto vypadla z kontextu. Moná, e jen pár těch rychlých, kteří přili před čistkou o tom ví.

Proč toto mazání? Já bych klidně ponechala i podobně vulgární odpověď. To tady u byly horí. Kdy to ponecháte, jsou tady 2 monosti:

1/ Tazatel si třeba po čase svou vulgární odpověď přečte a pokud se dal na lepí cestu, bude se stydět, co vlastně napsal. A u to neudělá. Kdy ví, e se to stejně vymae, můe tady klidně sprosačit dál. Je to takový výchovný prostředek.

2/ Rádci podle vulgární odpovědi vidí, co je tazatel zač. A podle toho mu odpoví, ti, kteří se bojí znectění, třeba ani neodpoví. Prostě lidé vidí, co za "materyjál" si ádá jejich radu. A rozhodnou se sami, co dál.

Já bych tady podobné hrrrr odpovědi klidně nechávala. A´T si ostatní udělají svůj úsudek sami. Co si o tom myslíte vy ostatní? Jaga.*zed*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Jagu, kdy opominu to, e to byla reakce na můj příspěvek, tak s tebou plně souhlasím. Takový příspěvek by měl být ponechán, aby vichni věděli, e na tohoto tazatele nemá cenu jakkoli reagovat, a e si ani odpověď na otázku nezaslouí.

A neboj, jako blbec nevypadá, i ti, kteří jeho odpověď nezaregistrovali jsou dost chytří na to, aby jim docvaklo, e reaguje na něco, co bylo vymazáno, není to první případ.

zabu

A já zase nesouhlasím. Kolik procent čitatelů otázky asi "docvakne", jak říká. Pro vechny ostatní je to jak babuka. já s ní plně souhlasím.

Anebo, a to jsem viděl na jiném serveru, zaloit rubriku umpa, kam se přesouvají nesmazaná, celé vlákna. Mohlo by být i někde v záhlaví, kdy přesně bylo vlákno do umpy přesunuto. Aby bylo vidět, kdo reagoval do otázky, a kdo u do umpy. Tím by se leccos vyjasnilo.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Koukám, Jaguko, e otázka byla opravdu důkladně "vyfiltrována". Zmizel i můj příspěvek. Je pravda, e nebyl k věci, byl pouze reakcí na Askmenow a slouil spí k odlehčení. Připadá mi, e někdo chce tuto poradnu příli zdokonalit, jenom mám obavu, aby to nebylo víc na kodu ne k uitku. Alespoň já si rád přečtu i to vykecávání okolo, ne jen stručnou suchou odpověď.

hodnocení

0x

prostor pro zastydění byl poskytnut... tato otázka zůstane v historii a kdykoliv v budoucnu se na ní můe kdokoliv podívat, patrně bude chtít znát předevím odpověď.

Úvaha se správná na obou stranách. Pro poradte.cz je lepí tato. :-D

andrea1*
hodnocení

0x

Já si zase myslím, e je správné, e byl vulgární text vymazán. Jak se říká, příklady táhnou a takových lidí, co nemají problém je pouívat je víc. Je dobře, e si tato poradna snaí udret určitou úrovneň a tyto příspěvky likviduje. Pochybuji, e ten co ten vulgární text psal, se zastydí. Naopak bude pyný "jak jim to nandal". Noví přispěvatelé přicházejí a i ti ostatní si asi nebudou pamatovat nějaký kolikrát nezapamatovatelný nick. Mně osobně, i kdy se mě vulgární text netýká, také jeho čtení vadí. Naopak je moc dobře, e jste se ozvala a kadý si hned domyslí, e to je reakce na smazaný text a tím vá příspěvek stoupnul na ceně. A učitě nepůsobíte jako blbec! Naopak.

andrea1*

Co to je tady za šotka, že mi zlikvidoval všechna písmenka "ž" a "s" v textu? Občas chybu udělám, ale co je moc, to je moc.

doplněno 16.01.13 18:31:

"ž" a "š"

askmenow*
hodnocení

0x

Dobrá připomínka. Osobně bych byla pro něco mezi mazáním a ponecháváním - na nějakém diskuzním webu, bohužel už nevím na jakém, jsem viděla, že sprosté příspěvky byly "skryty" tak, že místo nic byl nápis "Tento příspěvek byl skryt protože obsahuje to na to bla bla bla", ale uživatelé (a nejsem si jistá, zda všichni, či jen registrovaní) na ten nápis mohli kliknout a pak se objevil příspěvek původní. Kdo tedy nechtěl ýt obtežován čtením hrubých příspěvků, nemusel, kdo chtěl znát kontext, mohl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]