Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

(Ne)zobrazování zodpovězených dotazů

Od: pravdomluvny* odpovědí: 24 změna:

Několikrát jsem odpověděl na dotaz a tento se vůbec nezobrazil ve sloupci "Poslední odpovědi". Chtěl bych se zeptat, čím se zobrazování v tomto sloupci řídí. Díky za odpověď.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Třídi se podle času...já jsem odpověděl a jsem tam *frajer* Možná se ti to jen nerefrešlo

pravdomluvny*
hodnocení

Že by byla porucha na mém prijimači? Zvláštní..ani tato Tvoje odpověď se mi v tom loupci Poslední odpovědi nezobrazila...

biscuitgirl*

Mě se to taky stává, že tam v Poslední odpovědi nevidím dotaz, na který jsem odpovídala. Ani když aktualizuju, nebo okno zavřu a zase otevřu ...

Ale já ji tam vidim, tedy problém je u tebe...nezakazoval jsi toho nějak moc na prohlížeči? Nebo vyprázdni offline zda to neni zblbnutý

pravdomluvny*
hodnocení

No tak nevím...Používám hlavně Firefox. Zkusil jsem kvůli tomu i Operu, ale je to stejné. Například tenhle dotaz tou kolonou posledních odpovědí podle mě vůbec neproběhl:

poradte.cz/...

A jak je vidět níže, nejsem sám kdo to pozoruje. Jsem zvědav čím to je. Jaká nastavení prohlížeče by na to mohla mít vliv? Já to považoval za chybu vašeho serveru nabo programu.

Hudební studio mam na 4. stránce v posledních odpovědích. Já jsem svou operu ani doma ani v práci nijak zvlášť nenastavoval (přišel jsem teď z práce a koukám na to doma) a jede mi to na obou a to jsou 2 růná připojení a teď nevim zda mam stejné verze prohlížeče. Operu jsi zkoušel nejnovější? Jak je tu řešena poslední odpověď to netuším, jsem sys, ale já to neprogramuji. Nezapomeň že se občas otočí poslední odpovědi tak rychle že může být na druhé straně než si ji všimneš. Když se ti to neaktualizuje tak co tam tedy máš?

pravdomluvny*
hodnocení

Sleduju to už nejmíň týden, je vyloučené, že by mi něco uteklo na druhou stranu, než bych si toho všiml. Někdy se odpověď objeví hned, někdy za chvíli - beru to tak do 20s - může tam jít a taky chodí několik odpovědí najednou, takže nějaké zpoždění je logické. Ale někdy to trvá třeba 20 minut a někdy prostě nikde nic. Nebo se zodpovězený dotaz objeví až když někdo na něj znovu reaguje.

Taky se mi stalo, že jsem zadal dotaz, někdo na něj reagoval, ale v posledních odpovědích se objevil až když jsem já znovu do něj napsal - po 15 min

Konfigurace mého zařízení: XP Profi / SP1, Sempron 2400+, 768MB RAM, Gygabyte Radeon 9250

MF 1.9.0.3188, Opera 9.61.10463.0

biscuitgirl*

Já jsem se jednou přímo na toto zaměřila. Napsala jsem odpověď, ale v Posledních odpovědích se to neobjevilo. Ani když jsem aktualizovala. Ani když jsem šla na jinou webovou adresu a za chvíli se vrátila na Poradte.cz. Až když jsem zašla do rubriky, kam ten dotaz patřil, tak jsem to tam viděla. V Posledních odpovědích se to potom zobrazilo, až když na ten dotaz odpověděl ještě někdo jiný než já.

pravdomluvny*
hodnocení

Ano, přesně jak píšeš, biscuitgirl! Tak to mám taky vypozorované.

mil®
hodnocení

0x

Taky se mi to stává a celkem často.

ale v tom případě se Váš prohlížeč přespříliš hrabe v historii (cache), ani po F5 není vidět změna? To se mi nějak nezdá... *smich*

pravdomluvny*
hodnocení

Nevím, kde se hrabe můj prohlížeč, ale problémy trvají. Na klávese F5 již nejsou vidět žádné znaky :) Mimochodem neuchovávám žádnou historii a po uzavření browseru se mi vše smaže.

ok, cekam na printscreen cele obrazovky az tam bude neco chybet... jinak zkratka neuverim.

pravdomluvny*
hodnocení

Co Ty si ještě nevymyslíš...

První screen - dvě-tři minuty po tom, co jsem odpověděl na dotaz. Odpověď vidím pouze v rubrice kam patří, nikoli v posledních opovědích.

(Ne)zobrazování zodpovězených dotazů

pravdomluvny*
hodnocení

Druhý screen cca po 45 minutách

(Ne)zobrazování zodpovězených dotazů #2

pravdomluvny*
hodnocení

A tady pořád nic!

(Ne)zobrazování zodpovězených dotazů #3
slonbonjohn*

Sice jsem zcela nepochopil k čemu je ti to dobré, ale musím ti dát za pravdu, mé odpovědi tam nyní taky nejsou.

pravdomluvny*
hodnocení

Mě to není k ničemu, to chtěl admin. Nevěří mi totiž :)

slonbonjohn*

Reagoval jsem na prvootázku

ano, díky moc. Trošku jsme se nepochopili. Hlavní strana má vlastně 4 podoby. Sám používám jen druhou a třetí, občas čtvrtou. Nikoliv tedy základní pohled jako ty a proto mě nenapadlo, že poslední odpovědi jsou něco jiného než poslední příspěvky. Přiznávám, že jsem se v tom zamotal.

Z mého první pohledu to bylo jako bys mi říkal... vidím hrušky, ale ne strom... což byla pro mě hloupost. Proto ty screeny, neboť jsem žil v představě, že tam prostě nemůže chybět jedna otázka mezi všemi.

Po screenu jsem zjistil, že jich tam chybí hafo (a především každý myslíme něco jiného) a na vině je jedna položka říkající ">1" což ale mělo znít ">0". Na základě toho neukazovaly pouze odpovědi které byly alespoň druhé, třetí apd nikoliv první odpověd v jedné diskuzi. Tato chyba tam musí být už od redesignu *hi*

Díky moc za vytrvalost v mém přesvědčování *palec*

pravdomluvny*
hodnocení

Zdravím! Jsem rád, že jsme si porozuměli. Takže ">0" je někdy více než ">1" *smich*

Zároveň děkuji všem, kteří mě v mém úsilí podpořili!

Já tu "starou" podobu používám- taky jsem přeci otravoval a otravoval... :D,ale taky jsem to pochopil jako ty *nevi*

macka80*
Musím se také připojit

paja*
hodnocení

0x

Připojuji se u mě to samé.

doplněno 24.01.09 21:11:

A teď to tam skočilo,to je zajímavé*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]