Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bisnode - zkušenosti

Od: maestrum* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenost s firmou Bisnode a jejím chováním? Zavolali přítelkyni, že ji zdarma uvedou do nějaké databáze jestli s tím souhlasí. Dala jim adresu, přišla jí složenka na cca 2000 Kč a že ji má uhradit. Na to nereagovala, protože si samozřejmě nic neobjednávala a žádné placené služby. Po roce přišla upomínka od B4B inkaso, že řeší pohledávku za tuto firmu a má zaplatit.

Byl bych rád za vlastní zkušenosti, jestli to ignorovat, předat policii, právníkovi, či jak to kdo, ideálně úspěšně vyřešil

Děkuji.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

0x

iz*
hodnocení

0x

kerimk
hodnocení

0x

krista*

neeo

vasek*

Třeba poradí tady obcanskeporadny.cz/...

maestrum*
hodnocení

0x

Před 3mi týdny jsem chtěl po vymahačské firmě B4B inkaso důkaz o údajném dluhu u Bisnode, tj. objednávce služeb. Přes ujištění, že inkriminovanou nahrávku pošlou do 1-2 týdnů, se zatím nic neděje.

neeo

lukysa
hodnocení

0x

lola*
hodnocení

0x

iris*

hodnocení

0x

fa Bisnode prostřednictvím svého právníka ve zkratce vzkazuje:

"Obsah příspěvku je nepravdivý. Prodejní systém Klienta je nastaven tak, že..."

"Pisatel příspěvku je totiž anonymní, takže obsah příspěvku nelze ověřit a ani rozporovat. Anonymní příspěvek nelze vnímat jinak než jako pomluvu, tj. protiprávní jednání."

"Ať si pisatelé příspěvků myslí, co chtějí, ať si to komunikují v uzavřeném kruhu osob"

Udělejte si o chování firmy Bisnode představu sami. Já bych si u nich ani... nic neobjednal. Je to můj osobní názor. Pokud víte, že jste si něco OBJEDNALI zaplaťte, pokud víte že jste objednávku neudělali, pak byste byli hloupí cokoli platit.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]