Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavirovaný pozdrav

Od: faithoncemore* odpovědí: 10 změna:

Přátelé, kamarádi.
Včera večer jsem vdechla sušenku Bebe dobré ráno. Ne celou, pravda. Nechybělo mnoho a mohli mi to tesat do kamene. Pěkně jsem za nestřídmost svou byla potrestána, kašlala jsem několik hodin, až jsem si kašlací ústrojí celé zedřela Tento boj mne natolik oslabil, že přes noc mne hravě přemohl obyčejný vir od nemocné dcerky a ráno jsem se vzbudila němá, s kašlíkem a rýmičkou a s hlavou jako v mládí ráno po taneční zábavě. Zatímco večer jsem byla jen zdravej kretén, krerej neumí jíst sušenky.

Doufám, že se tu najdou tři, i dva kolegové, kteří jsou rádi, že jsem přežila :)
(nebo se aspoň potěšili z představy dusícího se člověka)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, Vy jste tedy kousek . Ale, protože cizí neštěstí potěší nejvíce, tak mám hned lepší náladu - to je fakt. Já jsem zase nedávno vdechl lák z okurek a byl to také rajc. Takže, vlastně soucítím. Zdravím!

dejavu*
hodnocení

0x

Zaskočení sousta je mrcha, ale zvládla jste to a chřipka bude snad brzy pryč. Je čas na hezké filmy s čajíčkem. :)

stonek*
hodnocení

0x

Taky večer jíst sušenku dobré ráno... *zed* to je teda nápad. Ale hlavně že to dobře dopadlo. *uf*

faithoncemore*
hodnocení

Díky Vám, zdravím :)

junkers*
hodnocení

0x

A voříšky jsou taky pěkný sv.ně. Mockrát jsem si vyčítal, že jsem si jich hodil hrst do tlamy a celou cestu do práce pokuckával.

Jak se daří vašemu zedřenému ústrojí?

stir*
hodnocení

0x

Dobrý večer, faithoncemore.

Díky, že jste v pořádku, Když jsem četla, co hrozného se mohlo přihodit...!

Zkuste popíjet čaj od détí, heřmánkový. Kdyby jste měla hrudku domácího másla,

pokousíčku, uvnitř pohladit. Kloktat. Nato bolavé hrdlo toho asi moc není.

Kdo ještě nezažil, neví. Dobrou noc.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- faith - zkusila jste někdy vdechnout med? - to byste si teprv smlsla - kam se na to hrabou sušenky ! Jinak - je dobře, že to tak dopadlo, Váš humor by tady chyběl !

faithoncemore*
hodnocení

Hezký večer všem :) Jejda, tak ještě medu abych se bála, tak já ho pro jistotu zředím čajem a rumem...

hodnocení

0x

Až teď jsem našla vaše povídání. Jsem moc ráda, že jste! ;) Poprvé jsem stříkala boty impregnací. Nad vanou, pěkně nakloněná, abych dobře viděla. Zadržela jsem dech a pak se hluboka nadechla a já, hňup, jsem si naimpregnovala plíce. *zed* Dám vám obrázek, abyste se usmála a lépe se vám likvidovala nejen sušenka, ale i viry, protože s úsměvem jde všechno lépe.

Zavirovaný pozdrav
faithoncemore*
hodnocení

Pěkný den Vám přeju a děkuju Vám za milé psaní a bezva obrázek. :)

Nejlepší na těch "drobných zraněních svépomocí" je právě ta svépomoc, že. Člověk si připadá jako debil :-D

Ale úsměv mi zůstal a Vám, doufám, taky. Je ho potřeba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]