Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na poradte.cz teprve začínám ale chci se zeptat na funkčnost hodnocení odpovědí, protože jsem před pár dny odpověděl na pár otázek a dostal 3 dobré odpovědi, ale mám započítanou jenom jednu!
Tady jsou přímé ukázky (důkazy): ...počítejte
Díky..Jo taky se snažím a budu snažit hlavně dobře poradit a pomoct, ale tak když už tu nějaké to hodnocení je, tak jsem chtěl, aby v něm byl pořádek...Ale teď už to chápu a admin to vymyslel skvěle!
Nic proti adminovi (adminům), ale každému, kdo o tom trochu přemýšlel musí být jasné, že ten systém počítání a hodnocení odpovědí je velice nedokonalý a nespravedlivý. Navrhuji zrušit!
Tak o tom popřemýšlej a zjistíš že kdyby se počítala každá odpověď tak jsou tu různí lidé co toho využívají- kolikrát tu jsou 2 přezdívky jednoho člověka, nebo jsou tu kamarádi...hodnocení se stále vylepšuje a je vidět že tu nejsi dlouho- bylo úplně jiné a už několikrát.
Krom toho nemusíš na hodnocení koukat
Tak koukej...co jednotlivec to jiný názor
Hezký den všem! Také tu nejsem dlouho, ale ohodnocení odpovědi je pro mne určitě motivace. Je to taková hezká odměna od toho, komu se snažím v rámci svých možností poradit. Ale velice si vážím i bodíku od ostatních, kterým se moje odpověď zdá přínosná. A je fakt, že si ráda pročtu skoro všechny dotazy a odpovědi, protože se člověk toho hodně zajímavého dozví. Jenom některé rubriky jsou pro mne "španělskou vesnicí" - počítače, elektronika, auta - tak do toho se nepouštím a ani nemohu hodnotit!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.