Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obecné otázky z Poradte.cz

Od: admin® odpovědí: 3 změna:

Benovi se včera neužila otázka (mojí chybou), tak tedy za něj. Bohužel teď nestíhám, odpovím později :)

Dobrý den, jsem na poradně poměrně nově zaregistrován a měl bych tři dotazy na admina nebo
na již zkušenější rádce:
1. Jak si mohu v administraci přidat vybrané otázky do položky "oblíbené otázky"?
2. Při změně avataru se začne nový ukazovat až od dalších příspěvků nebo se automaticky
změní i u všech příspěvků, do kterých jsem již přispěl dříve s původním avatarem?
3. Jak správně vkládat odkazy (linky) do příspěvků tak, aby byly hned funkční a použitelné?
(v náhledu je odkaz ještě OK, ale po vložení se před něj přidává odkaz na "poradte.cz/rubrika/")
Děkuji Vám za odpovědi. Zdravím!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Do oblíbených uložíme kliknutím na symbol vpravo od názvu příspěvku.
Pokud si dobře pamatuji, tak někteří uživatelé častěji mění obrázek - avatar, a změní se jim. u všech, i předcházejících příspěvků.
Třetí dotaz nechám adminovi
doplněno 07.02.13 07:06: Symbol žlutá hvězda + nápis přidat k oblíbeným okolo
Obecné otázky z Poradte.cz

hodnocení

avatar se změní i zpětně u všech odpovědí vč mobilní verze (nedávno v ní byla chyba) a pokud dojde k vymazání avataru, ztratí se také všude.

Linky se vkládají 2 způsoby, označení slova a kliknutím v editoru na 5. ikonku, ale radši mám když se odkaz zkopíruje a vloží jako obyčejný text tedy např. poradte.cz/... na odkaz se změní automaticky. Dosud je mi záhadou jak se tvoří ten špatný prázdný odkaz (Benem zmiňovaný, že ukazuje do rubriky). Tento "obyčejný"odkaz je pro mě více transparetní, není tam schovaný žádný případný zprostředkovatelský kód... těch důvodů je více, ale je to jen mé zbožné přání *smich*

Jinak Benovi omluva, že se mu příspěvek neuložil. Včera jsem měnil pár maličkostí otestoval je, ale na vkládání nové otázky zapomněl, což nefungovalo jen za určité "konstelace hvězd":)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, velice děkuji za rychlou reakci admina a i všem dalším za odpovědi. Byl jsem zmaten, protože ta otázka nešla opakovaně odeslat (ale, nechtěl jsem porušovat zdejší pravidla - jenom jsem to pořád nikde v rubrice neviděl). Chybové hlášení říkalo něco o "erroru na line + číslo". Ale, odpovídání na jiné dotazy bylo bez problémů.

Ten symbol pro ukládání do oblíbených otázek jsem na stránce přehlédl. To je moje chyba, ale stalo se - omlouvám se za zbytečnou otázku.

Ty odkazy budu tedy případně vkládat doporučeným způsobem - nejdříve jsem si myslel, že procházejí schvalováním admina a až později se stanou funkční. Případně, že je problém ve Firefoxu a OS Linux, na kterém se pohybuji.

A ten avatar si možná později změním za nějaký svůj vlastní výrobek. Tak děkuji za info a zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]