Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazeni textu v odpovedi

Od: axus® odpovědí: 7 změna:

Zdravim.

Mam dotaz. Jsem v tom sam, nebo je nas vic?

Pokud pouzivam starsi (v nejnovejsich se mi to nestalo) verzi internetoveho prohlizece (Opera, IE), tak se mi obcas (dost casto) nezobrazuje text v odpovedich. Zobrazi se az na nej jakoby poklikam nebo ho mysi celej natahnu - oznacim. Pak ale kliknu jinam a text zase zmizi. Nekdy se ho zobrazi i jenom pulka (mysleno na vysku). Jako by byl necim prekrity.

Ja uz treba vim, jak tu odpoved zobrazit, ale i tak je to dost neprakticke, ale nekdo, kdo se sem dostane poprve, na neco se zepta a pak mu chodi zdanlive prazdne odpovedi, tak pro nej to musi byt dost matouci (to jenom, jestli to neni jenom muj problem).

Deje se to na ruznych PC. A rada na instalaci nejnovejsiho prohlizece neni nejpraktictejsi. To jedine, ze na uvitaci strance poradte by bylo napsano neco ve smyslu PRO SPRAVNE ZOBRAZENI ODPOVEDI SI NAINSTALUJTE NEJNOVEJSI VERZI PROHLIZECE. Nebo tak neco.

Jde s tim neco udelat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Axusi,ten problém mám také,text se mi objeví,když sjedu s oknem mimo zorné pole a znovu najedu.Stejně tak se mi to stane,když u dcery na notebooku otevřu stránky,Poradce.

JABR

claire*
hodnocení

0x

Mně se to taky stává, a nestačí na to kliknout - musím si ten text označit myší, ale pak to zase zmizí, stačí jen popojet na stránce a je to fuč.

hodnocení

0x

Pokud vim tak opera pod 9.5 dělá občas podobné problémy a IE6 SP1 mi běhá většinou v pohodě...

hodnocení

0x

Presne stejny problem mam i ja IE 6.

19.01.09 18:08
hodnocení

0x

Admine?

Pokud máš IE6 bez SP, nebo lidi mají jiné staré verze prohlížeče kde něco nejde tak se lidi smiřte s tím že to nadále nepůjde. Neni v silách programátora (admina) fóra aby všechny funkce běhaly všude zvláště když původně něco (nějaká funkce) neběhá kvůli programátorům onoho softwaru a admin fóra by to měl naprogramovat tak aby to najednou šlo?

Lidi toto je nereálné, zkuste se nad tím alespoň zamyslet

Neni potřeba mít nejnovější verze,ale zase historické to už je moc nemyslíte? ;)

srdečné pozdravy všem z IE 6.0. Nebudeme si lhát, že IE 6.0 je mezi námi a že dělá problémy. Tento prohlížeč ještě zcela neumí DIV v DIVu uvnitř dalšího DIVu, který je v dalších 2 DIVech (rámech), které jsou pozicovány vlevo, vpravo atd. Motá to všechno dohromady a úplně mu nedohází, která vrstva je ta nejvrchnější.

Novější verze jsou už zcela ok a zobrazují vše jak mají. zkusím malou změnu, ale jestli to pomůže uvidíte sami po cca 10 minutách ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]