Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vylosování 3. soutěže!

Od: admin® odpovědí: 9 změna:

Ještě jednou přeji všem to nej to Nového i nového roku! Abych nezůstal dlužen odpovědi, kdo je tím šťastlivcem ze 3. soutěže... tady je:

[1.] maverick | 14.12.08 17:25 | Redukce SATA IDE
Původně jsem ti chtěl napsat že nic neni,ale nakonec jsem jednu našel: agen.cz/......
poradte.cz/...

[2.] aja13 | 06.11.08 19:17 | Může být těhotná?
Já tě nechci strašit,ale moje vlastní zkušenost.Taky jsem končila s menstruací.Tak jsem manželovi dovolila...
poradte.cz/...

[3.] tosi | 08.11.08 08:50 | jak přehrát DivX na TV
podle me to nejde. jedine, co jde, je prehravat hudebni cd, pokud tam ma tlacitko play a vystup na zvuk...
poradte.cz/...

[4.] seuss | 20.11.08 10:29 | recept na neobvyklý bramborák
zadam admina, aby tuto diskuzi uplne zablokoval a skryl, zvlaste po ranu, kdyz jsem jeste nesnidal...
poradte.cz/...

[5.] krulis | 29.12.08 20:13 | Vodní želva může byt v plastovém akvariu?
Velikost asi 50x40 cm takže žádný problém by být neměl?...
poradte.cz/...

[6.] milancukrar | 04.11.08 19:02 | umístění myčky vedle sporáku?
mamkanase, kdepak jste to četla?...
poradte.cz/...

[7.] milancukrar | 26.11.08 16:40 | Změna výměry pozemku po digitalizaci
nejde o 150metrů, ale o procenta z plochy. Odvolat, přesněji nesouhlasit jste měl(a) při podpisu dokumentů,...
poradte.cz/...

[8.] frogi | 31.12.08 13:11 | paměť Nokia E51
Děkuji za odpověď, že mě to nenapadlo..:DTeď mám zase problém s nastavením.. když si chci změnit jakékoliv...
poradte.cz/...

[9.] macka80 | 06.11.08 22:00 | vyřazení vozidla z evidence po prodeji
Teď jsem toho sičáka kontaktovala a slíbil příští týden že to vyřešíme,napsala jsem mu že jinak nahlásím...
poradte.cz/...

[10.] lidka | 28.12.08 15:08 | Čím vycistit calounení na zidlich?
Pokud jsou čalouněné židle hodně zaprášené, nejdříve bych se pustila do toho prachu. Takže bych zapojila...
poradte.cz/...

[11.] hangar | 25.12.08 20:05 | reklamace nové elektroniky
Zdravím, odpověď zní ne, je to normální závada jako každá jiná a říct prodejci že to nefungovalo hned...
poradte.cz/...

[12.] jabraka | 14.12.08 22:51 | vyžene vlhkost podlahové vytápění?
Milan Cukrář řekl lakonicky: NE! Je li třeba zdůvodnění,zde je.Podlahové vytápění používá podstatně...
poradte.cz/...

[13.] simasonka | 11.12.08 20:27 | jak najít zapnutý mobil na potichu doma?
s tim radiem to je pravda.A taky kdyz bude uplne ticho a mas-li zapnutou vibraci, tak by jsi ho taky...
poradte.cz/...

[14.] maverick | 22.11.08 09:34 | problém s wifi routerem
No podle mě to máš tedy špatně...kde jsi dal dynamic? V routeru? To pochybuji že máš správně. Dokud...
poradte.cz/...

[15.] troja | 28.12.08 11:57 | Nový modem-router
Nedělej si velkou naději, O2 stejně těch "osm"neudělá. Každou chvíli spadne na 1-2 minuty. Častý restart...
poradte.cz/...

[16.] troja | 05.12.08 20:40 | AVITOP-Zkušenosti s tímto zateplením
Izolux-dekor je omítkovina (mokrá tapeta) na bázi celulózy. Jedná se o materiál podobný jemně rozcupovanému...
poradte.cz/...

[17.] troja | 04.12.08 19:46 | proč se protočí motor při vypnutí?
U dvoutaktu, se dá říct, že je dvojnásobné opotřebení válců a kroužků. Do motoru se se vzduchem nasává...
poradte.cz/...

[18.] jabraka | 15.11.08 00:42 | nejde plynova trouba - za 20 min se vypne
Je to zcela určitě tepelnou pojistkou.Poruchu je lépe když opraví plynař.Pojistka se dá pro jeden případ,abys...
poradte.cz/...

[19.] ukulele | 29.11.08 18:46 | dárek pro spolužáka
já jsem propadnul kaktusům, tak já bych dal malý kaktus, za 50 jde pořídit...
poradte.cz/...

[20.] 8976 | 04.11.08 08:35 | Digestoř do stropu - jak ji namontovat
pokud ho nepoužíváš není problém, ani vlhost by se ti v něm neměla srážet protože předpokládám že digestoř...
poradte.cz/...

Snad poprvé nemusíme nikoho přeskakovat, protože už první odpověď je taková jaká má být :) Mavericku... pevně věřím, že přísloví "jak na Nový rok, tak pocelý rok"neplatí vždycky *smich*

Gratulace! *palec*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sice jsem zase navyhrál ( asi málo podplácím *smich* ) ale alespoň budu první gratulant *palec*

hodnocení

čistě statisticky je to záhada, ale jednou se to štěstí musí unavit ;)

To známe, štěstí chodí dokola, občas sedne na vola *smich* Sorry Mave ;)

Celý rok tě budu strašit, budeš mít ze mě noční můry a raději mě necháš vyhrát *smich**smich*;)

vojtahavel*
hodnocení

0x

Velká gratulace výherci! :)

hodnocení

0x

Jeeeeha Maverick... mockrát děkuji, je vidět, že uplácím více než Spider :P*frajer*

to Spider- to je milé *smich*

lidka*
hodnocení

0x

Dovolte také mně - bažantovi v Poradně - pogratulovat Vám k vítězství! *pivo*Připíjím na úspěch!

hodnocení

bažantem bych tě rozhodně nenazýval *smich*... lámal jsem si hlavu s další výhrou, ale už ji mám. Bude to skutečná kuriozita a zárověň první sponzorský dar :-D

mil®
hodnocení

0x

Gratulace a hezkej novej rok. *tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]