Nejste přihlášen/a.
Je Tě veliká škoda. Odpočívej v pokoji a ať je Ti tam nahoře krásně... Je příšerné, že vyhasnul život NAŠÍ POPELKY. Všichni jsme Tě měli moc rádi a Popelka, kterou jsi nám zde zanechala, je NESMRTELNÁ.
Kdo v srdcích žije, neumírá...
Mluvte prosím za sebe. Jistě, škoda je každého zbytečně zmarněného života ale byla to jen a jen zpěvačka. Nebo vy jste ji snad osobně znal?, já ne, nevím jaký to byl člověk, nevím jestli by to byla moje kamarádka, ano, uměla zpívat ale spousta lidí umí něco jiného, má spoustu problémů a neřeší je chlastem, léky a sebevraždou. Pokud by zemřeli oni, všichni ti co o nich nevíte z médií to byste také tolik litoval? Jsou tací, co hledají hrob Tomáše Holého ale na hrob rodinný jedou na Dušičky a možná ani to ne. Zamyslete se, ano je mi líto jejího života ale rozhodně se nehroutím a nemám potřebu nosit kytky na cizí hroby, těch kam je nosím je dost.
doplněno 29.04.14 21:10:Olafe, já její písničky ráda mám, zrovna jako písničky Tučného, Muka, Bobka...kult osobnosti z nich ale nedělám, tragédie to je, především pro rodinu, doufám jen, že někteří mladí se svůj idol nebudou snažit napodobit.
krapet z toho cítím, že jsi jí moc nemusela. byla to celebrita, která se jí stala především zpíváním. to, že někdo umí něco jného, je hezké, ale to je vše. ani se nedivím, že takhle skončila. když vezmu, kdo byli její manželé a partneři, tak se ani nedivím. sám nemám rád dost lidí a až bude po nich, tak se rozhodně také hroutit nebudu, nebo je litovat.
doplněno 29.04.14 21:23:ještě že se to stalo dneska. kdyby to bylo zítra, tak bych pěkně vykysnul v práci
mluvte za sebe .. každý rok zahyne na železničních přejezdech více lidí než jedna zagorová .. mnoho lidí má víc problému než ona a nešahají po sebevraždě .. za mě její problém - udělala to pořádně kreténsky a neskutečně sobecky - když se chcete zabít - ok - je mi to jedno - jen to udělejte tak aby jste k tomu nepoužily dalších lidí . Strojvedoucí do smrti bude žít s myšlenkou "zabil jsem člověka" , pro kolemjdoucí také "krásný" pohled. No a hasičům ani záchranářům není co závidět. Takže za mě - blbá až to mláti s dveřma.
doplněno 29.04.14 21:45:krom toho ani pořádně nevím jak zpívá .. nikdy jsem o ní totiž neslyšel něco ve smyslu "zpěvačka" ale většinou něco skandálního na nově .. takže každý svého štěstí i osudu strůjcem.
doplněno 29.04.14 21:47:omlouvám se ne Zagorová ale Bartošová .. Zagorová to sice číst nebude - ale omlouvám se proti ní nic nemám, ta zpívá a nepotřebuje k tomu skandály na nově ..
"udělala to pořádně kreténsky a neskutečně sobecky - když se chcete zabít - ok - je mi to jedno - jen to udělejte tak aby jste k tomu nepoužily dalších lidí . Strojvedoucí do smrti bude žít s myšlenkou "zabil jsem člověka" , pro kolemjdoucí také "krásný" pohled. No a hasičům ani záchranářům není co závidět. Takže za mě - blbá až to mláti s dveřma."
Plně souhlasím, navíc k tomu je opravdu super sedět ve vlaku a čekat dvě hodiny i více, než se to vyšetří...
Souhlasím s Vámi, až na váš 1. doplněk. Bartošová před lety zpívala skutečně špičkově, mám pár jejích desek (ještě vinilových). Pak měla určité problémy a od té doby to s ní začalo jít z kopce a už se to nezastavilo. Média na tom měla nemalý podíl. Tenhle konec se dal očekávat.
Ano, zbytečně zemřel člověk. Je to smutné, ale na hrobě jí plakat nebudu a docela mi vadí, že teď pár týdnů neuslyším nic jiného.
Každý člověk je jiný a já se divím,,jak ji může někdo jako člověka odsuzovat. Psychika je hrozná věc ,,horší jak kterákoliv jiná,,,,byla to citlivá dušička a nazpívala hodně moc hezkých písniček i muzikálů. Nádherná POPELKA ,,která se hraje i v zahraničí je jednou z nejkrásnějších pohádek.
Je velice lehké člověka odsoudit-
když se nejedná o některém jedinci z pisatelů- Je mi jí moc líto ,,,to píši za sebe .
Jo a ty děti? Ty se budou jedině chlubit že byly u toho... zvrácený svět
Škoda je každýho dobrýho člověka, proč dělat kult a povyk kvůli jednomu jedinému. Nevěděla, co dál, je to její rozhodnutí, soudit nebudu. Ale mohla si vybrat lepší místo, než koleje. V tom vlaku jely děti na jakousi exkurzi, kvůli ní je tam drželi čtyři hodiny, o traumatu nemluvě (máma jako dítě taky zažila sebevraha na kolejích a dodneška si to pamatuje). Chudák strojvůdce, ten na tom musí být nejhůř.
Chápu, že to zřejmě chtěla ukončit tak, jak umřel Sepéši, ale zbytečně zkomplikovala život mnoha lidem.
doplněno 02.05.14 14:13:Víte, každý nepřemýšlí tak, jako Vy. Já zabít člověka, i když bych za to nijak nemohla, tak si trauma ponesu do smrti. Holt, jinému je to jedno, sice to nechápu, ale je to jeho věc.
,,Myslím,že strojvůdce se z toho nezhroutí,,nemohl tomu zabránit,,můj muž přejel tankem ženskou i s kolem ,,neměla tam co dělat. a také se nezbláznil..A DĚCKA SE BUDOU CHLUBIT,ŽE U TOHO BYLY...JAKO DĚCKA
Víte, před mnoha lety jsem porazil autem mladou ženskou. Jednoznačně to nebyla to moje vina a zabránit jsem tomu nemohl. Všechno bylo zcela jasné a tak se to ani moc nevyšetřovalo. Následky zdaleka nebyly tragické ("jen" zlomená noha). Přesto se mi občas vrací vzpomínka na její vyděšené oči, když si všimla, že je mi v cestě a zůstala stát jak solný sloup na místě (stačil krok a minul bych jí). Taky jsem se nezbláznil, ale je to už skoro 30 let, ale stále se to vrací. A to vlastně skoro nic nestalo.
Nevím, kde se ve vás bere tolik nenávisti. Jak můžete tak nesmlouvavě soudit psychicky labilního člověka s depresemi, který navíc nebyl řádně léčen a na kterém se dost podepsalo i okolí. A co vůbec o depresích víte? Je to choroba, jako každá jiná - a jistě nebudete soudit člověka třeba se zánětem žil, nebo arthrózou, atd.
Přičemž litujete a ochotně radíte každému "blbečkovi", který se zde svěřuje, že má deprese z malých prsou, malého penisu, s tím, že neměl v 15 letech ještě kluka (holku) atp.
nechtěla jsem se už v tomto vlákně vyjadřovat. Ale musím. Musím se zastat Martiny. V jejím příspěvku nevidím žádnou nenávist. Napsala pravdu. Strojvůdce se z toho může léčit celý život. I s ostatními jejími argumenty souhlasím.
Na druhou stranu co my všichni víme, co se sebevrahovi honí hlavou pár okamžiků před tím osudným okamžikem. Vše jde stranou. Nepřemýšlí o tom, že ten vlak někdo řídí. Že způsobí trauma lidem, kteří ve vlaku pojedou. Chce jen jedno jediné - mít už konečně od všeho klid. Tak jí ho dopřejte
nesouhlasím s tím, že nebyla řádně léčena. dostala myslím dost příležitostí. jen se kolem ní motali špatní partneři.
doplněno 01.05.14 17:30:Vomeje, Martucci a Rychtář, slušná sebranka. slyšel jsem tady u nás v Říčanech, že Rychtář je místní provokatér, který dostával každou chvíli přes ...
Marcelo ani z jednoho příspěvku necítím zlobu a nenávist. Předevčírem skočil 15ti letý kluk z 8 patra a zabil se, že bychom psali zase chvíli o něm?
dobrý den , nedá mi to abych nenapsala své úvahy o tomto tolik diskutovaném případu.Jako žena jsem s ní soucítila , nikdy to neměla lehké , jak mezi ostatními ve své branži , tak ve svém soukromí. Podle toho to mělo takový smutný konec.Prostě každý člověk je jiný a jinak přijímá rány osudu, ona potřebovala hlavně pomoci, vymluvit se ze svých bolístek a ktomu je potřeba někoho nezaujatého, někoho kdo umí naslouchat a k tomu jsou přátelé , rodina , manžel! a kde byli všichni když je potřebovala. Trpěla jak psychicky tak tělesně. měla stále velké bolesti po stomat. operaci a muž ji nedokázal vytvořit zázemí , vylifrovat ty hyeny , které těžily z jejího utrpení. Je toho dost co musela denodeně snášet a místo pochopení ji ze strany jejího partnera bylo jen diktováno , nikoliv pomoženo. Dnes už není mezi námi a já jen lituji její maminku čeho se dožila a hlavně jejího syna Artura, co ten toho už zažil a v jeho věku už je bez mámy.Doufám jen že mu to jeho táta ulehčí a pomůže mu se s tím vyrovnat. A život jde dál...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.