Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uživatele online na hlavní stranu?

Od: kubinec® odpovědí: 13 změna:

Admine,šlo by nějakým způsobem udělat to,aby někde na hlavní stránce byli vidět kdo je on-line z registr. uživatelů?

děkuji

K

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Jestli mohu odpovědět, tak je to na statistice uživatelů a teď jsme tam zrovna 4. Dobrý večer!

doplněno 07.12.08 16:22:

a už 5;)

hodnocení

..no to vím taky,ale nač se zbytečně proklikávat,když by to mohlo jít jednodušeji,né?

Dyď je to jeden klik na statistiku uživatelů. Krom toho tu statistiku vidíš pořád tak jaképak hledání? Zjednodušit jeden klik jde jedině zadáním do sloupce k přihlášení uživatele, ale proč? Krom toho tam na to neni tolik místa- pokaždé je přihlášený jiný počet uživatelů a jak by jsi to chtěl realizovat? Sloupec by se stále zvětšoval. Počkej si klidně na admina,ale věř že ti řekne něco podobného ;)

hodnocení

0x

všechno jde, jako v životě, jen se musí chtít :-D

Abych začal od začátku. Hlavní strana Poradte.cz je maximálně náročná. Je hodně složitá, protože vlastně všechna okénka (poslední odpovědi, otázky, aktualizováno) se načítájí najednou a do toho všeho ještě kontrola zda uživatel otázku přečetl. Šlo by to udělat, aby se obsah načetl až po kliknutí, ale to by si zase nepošmáknul vyhledavač :) Zkrátka je složitá, je na ní hodně dotazů během zlomku vteřiny atd.

Přidat další dotaz na výpis online uživatelů je další kousek do mozaiky. Asi by to přilíš neublížilo (kapka v moři) a už od začátku o tom přemýšlím, ale nenašel jsem místo. V okamžik, kdy se tato možnost objevila ve statistice, to byl přesně ten den, kdy jsem nenašel místo jinde :-D

Jestli se to někam vyjde, klidně to tam dáme ;) např. prodloužit stránku a hodit to pod login? Bylo by to další okénko tzn celkem nemalé prodloužení stránky.

hodnocení

zdravím Admine,

kdyby se stránka prodloužila tak bych si koupil širokoúhlý monitor a ten bych si pak otočil o 90 stupňů, ale to by si musel zase ty upravit ty stránky nějakým zázrakem aby to tak šlo! *smich**smich**smich**haha**haha**haha*

Maverick určitě poradi jak to vyřešit pomocí driveru grafiky *placni*

:D pokud se nepletu tak některé monitory si to očí automaticky po otočení obrazovky

jarmik*
hodnocení

0x

ad kam to dát: Osobně se bez této funkce obejdu. Ale na jiném komunitním serveru tahle funkce byla dělaná tak, že byl jen někde v menu nápis "příhlášených 10" a když se na najelo myší, tak se rozbalil seznam, po odjetí zase sbalil.

hodnocení

nevím jestli se Admin bude za to na mě *bum*,

ale nějak tak podobně by to mohl provést*hi*

ale kdysi jak jsem vlastnil vůz Renault Megane tak jsem byl na disk.fóru Renaulťáků zaregistrován a tam to měli vyřešeno takhle, viz odkaz "ve spodní části stránky "kdo je přítomen"

renault-megane.cz/...

troja*
hodnocení

0x

K čemu je to dobré? Mně k ničemu. Copak mně ovlivní, že je x přítomných, když všichni jsou třeba v sekci "Škola"?

Mne by spíš zajímalo, kdyby u všech posledních časů odpovědí byla též značka odpovídajícího. K čemu je to dobré? Ihned vidím, že na moji poslední odpověď nikdo nereagoval, tak proč bych se tam vracel.

N.př. viz: extra-pc.cz/... - jnp.zive.cz/... - diskuse.stahuj.centrum.cz/...

doplněno 10.12.08 07:05:

jj ok

nemůžeme mít bambilion fcí, my používáme označení "nové" ;)

kytka*
hodnocení

0x

Vždyť si můžete kliknout na statistiku uživatelů a vidíte kdo je on -line. Mám pravdu? Nebo je to problém?

doplněno 05.02.10 20:41:

Pardon nevěděla jsem,že nechcete klikat, omlouvám se .

hodnocení

0x

Oživil jsem si tuhle děsivě starou diskuzi, abych nemusel zakládat novou a abych Vás informoval o mini-novince. Na známé stránce poradte.cz/... najdete nyní nejen, kdo z registrovaných je aktuálně online, ale i počet ostatních - neregistrovaných. Celkem mě to zajímalo, ale ten počet mi vyrazil dech - to jsem nečekal. Aktuálně 480 lidí *sok*

Samozřejmě drtivá většina jen informace sosá a "neukládá":)

doplněno 05.02.10 20:50:

chybička se vloudila, říkal jsem si, že je to už trošku moc, takže JEN 120 lidí *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]