Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehled o aktivním hodnocení

Od: jarmik* odpovědí: 6 změna:

Při každé návště na poradte rozdávám poctivě ocenění pro všechny odpovědi, které mi připadají kvalitní. Nemohl bych někde vidět i tuto statistiku? Nemám promyšleno, jestli jen pro sebe nebo jestli by dávalo smysl mít to i veřejně.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
07.12.08 06:36
hodnocení

0x

*palec**slunce**dril*

hodnocení

0x

v jakém smyslu resp. co by ukazovala?

jarmik*
hodnocení

Ukazovala by, kdo je pilný hodnotitel.

aha, a k čemu je to dobré? Ten kdo je líný hodnotit ten bude ten černý vzadu? *smich*

lidka*
hodnocení

0x

Já nevím, ale mě stačí pocit, že mou odpověď někdo ocenil a tak vím, že jsem byla někomu užitečná. Stejně tak zase já ohodnotím některé odpovědi. Protože jsou přínosné nejen pro dotazujícího se, ale častokrát i já se ráda poučím. V každém případě ohodnocená odpověď je pro mne motivací pokračovat! *placni*

nemůžu si uvědomit, zda tato otázka byla položena před nebo po uveřejnění seznamu posledních ohodnocených odpovědí, které uživatel dostane. Z opačného konce to být zobrazeno nemůže - kdo mě hodnotil, pak bychom si to všichni z "povinnosti" opláceli a ztratilo by to smysl. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]