Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RUBRIKY JINAK

Od: admin® odpovědí: 10 změna:

Po dohodě se SYS jsem udělal opět malou revoluci v rubrikách. Snad už naposled.

Spousta se jich přesunula z Volné diskuze do hodnocených. Jak recepty (nejen pro ženy), tak poznávání rostlin, živočichů, překlady (škola). Ve volné jsem nechal pouze POZNEJ COKOLI, kdy ani není jasné co to vlastně je, takže řazení do rubriky moc nepřichází v úvahu.

Při dalším přepočtu (2013-04-14 04:16:01) dojde k návrácení všech hodnocení, které odpovědi nasbíraly před přesunem. Také dojde k navýšení celkových odpovědí. Možná to celkem slušně zahýbe se statistikou odpovědí.

A ano, počet odpovědí na 1 otázku byl navýšen ze 3 na 5.

Všechny TOPy jsem nechal zmizet a existuje pouze STATISTIKA. Tu se chystám ještě nějak potlačit, ale zatím mě nenapadlo jak. Nechci abychom se honili za počtem odpovědí, ale zůstaly u dobrých rad... ne odpovědí za každou cenu.

DÍKY!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to jsem rád, že je to zde vysvětleno. Dnes se nemohu dopočítat příspěvků, resp. to nesedí.

Chválím snahu o zachování úrovně poradny a jejich odpovědí. A snad tato "revoluce" k tomu přispěje.

Zdravím!

doplněno 13.04.13 12:49:

Patrně se na tom ještě pracuje, ale mám pocit, že teď se stav počtu příspěvků nebo hodnocení nehýbe.

doplněno 13.04.13 12:58:

sebod - díky, přehlédl jsem ten datum, resp. žiji myšlenkově asi v jiném čase.

doplněno 13.04.13 17:53:

admin - rozumím, ale od rána jsem již několikrát přispěl a stav se za celý den nepohnul vůbec. Tam u profilu Přihlášení. Dříve se tam ten stav měnil průběžně. Jinak to respektuji.

sebod*

Bene. 14.04. se sys a admin dopočítají :). Víš co jim to dá práce - na kuličkovým počítadle a s kalkulačkou v ruce?*smich*.

Ale také všem jmenovaným děkuji - za to, jak to tady je fajn *palec*

hodnocení

stihly se dopočítat jen ty aktuální za poslední rok, ty velké se počítají jen jednou denně. No i ty za poslední rok se teď budou přepočítavat jednou denně a ne každých 30 min... uvidíme, snad to nebude vadit :)

mowla*

Jen - pro info (a možná zbytečně) - "velké" počitadlo nyní nefunguje vůbec... Resp. - ´u mne´ má už asi třetí den stejné ´stavy´.

;)

hodnocení

skutečně, naposledy proběhlo 2013-04-13 04:16:01... kouknu na to, dík!

mowla*
hodnocení

0x

Já tu včera skoro nebyl - a dneska, při pohledu na počty odpovědí, bylo první, co mne napadlo - že jsem toho včera snad tolik zase nevypil...

*smich*

hodnocení

u tebe to mohlo celkem navrčet dost nahoru, co? *smich*

mowla*

Asi jo - celkový počet si nepamatuju, počet ohodnocených taky jen ´rámcově´, ale změnilo se mi % (poměr) - a vím, že jsem se včera nevykecával, když jsem tu skoro nebyl... *smich*

praivo*
hodnocení

0x

Navýšení počtu odpovědí je užitečné, ale těch TOPů je škoda :(

doplněno 15.04.13 18:44:

Objevilo se mi "ohodnoceno 11.6%", mockrát děkuji*placni*, teď už konečně vím, že na další hodnost mi chybí 0,4 % :-D

hodnocení

% jsou i v obrázku, co je u nicku, ale zjistil jsem, že je tam chyba - % jdou podle ID rubrik, ale rubriky jsou v tom přehledu přeházené *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]