Nejste přihlášen/a.
strejci proč tohle děláte?
a dost možná by se těch odkazů našlo víc...
V obou případech je to reakce na nechutnost - v prvním případě bych se v tak nechutném prostředí štítil sprchovat, v druhém pak produkty z tak zaneřáděné kuchyně jíst...
Víte strejci, zrovinka od sys. bych očekával objektivitu. Já pořád myslel, že si tu radíme navzájem o tom jak co udělat. Ale vy jste překročil tu tenkou hranici za kterou už je jen osobní postoj k Jabrakovi, který není moc lichotivý. V těch odkazech je předmětem něco scela jiného než je nějaká nechutnost. Podle mne Jabraka poradil celkem správně a pokud se vám ekluje prostředí ze kterého jsou fotky pak zrovna jako sys by ste si to měl nechat pro sebe. Vy jste reagoval na něco scel ajiného něž co je předmětem otázky. Osobně dokážu pochopit že vás Jabraka něčím vytáčí i mě jednu dobu dost vadilo jak útočil na moji osobu, ale jak o sys. by ste se měl umět s tímto jevem vypořádat jinak a ne tím že jej takhle budete atakovat.
Navrhuje příměří. Určitě ten, kdo se ptá, jak vylepšit svůj domov, není žádnej špindíra, ale snaží se problém řešit. Tak o co jde? Od toho přeci poradna je, ne? Určitě bych to neviděla tak černě jako strejc, to jenom průběh diskuze asi to vše zveličil. Já jsem tu jenom pár dnů, ale obdivuji, kolik moudrých a znalých lidiček se tady účastní, věnuje svůj volný čas, aby poradil co a jak. Pokračujte prosím a nekritizujte, že třeba se někdo ptá na blbosti, protože pro něho jsou asi důležité a sám si nedokáže poradit a nebo se rozhodnout. Zdravím všechny!
V prvém případě je to umakartové jádro v koupelně, který si majitel vylepšil tapetou. Co čekáte, že udělá papírová tapeta na umakartu ve vlhkém prostředí? To co vidíte. Jinak pěkný je držák pro starší, nebo pohybově labilní osoby.
Ve druhém případě se jedná o fakt, že většina digestoří v panelákách nefunguje, protože byly napojeny na centrální ventilátor na střeše a vím co to umí v bytech v 6 poschodí. Prostě byly odpojeny se souhlasem všech. No a postupně si každý pořídil svoji digestoř. Pokud ne, tak nahoře na kuchyňské lince - štafličky - no fuj - umýt a za týden znova. Hele, po návratu z dovolené tam nic nepřibylo.
Takže kdo se nekoupe - neopotřebovává se mu koupelna. Kdo nevaří - má nahoře na kuchyňské lince čisto.
my vaříme..,. a hodně. Ale protože se v naší domácnosti drží sobotní rajony (jako na vojně) tak s tím nemáme potíž...
No, a už jste mi dílem dal za pravdu...
Na svoji obhajobu musím uvést, že je-li člověk sysem, neznamená to, že by, na rozdíl od nesysů, neměl nárok na vyjádření vlastního názoru... A hlavně, vždyť o nic přece nejde...
Víte Strejci, já se ohradil nad způsobem jakým jste dal najevo svou antipatii vůči Jabrokovi (i kdyby to byl kdokoliv jiný). Je to celkem okaté o co vám šlo i když můžete argumentovat nějakými fakty a můžeme tu slovičkařit co kdo komu a jak a proč, ale myslím, že navzájem nebudeme urážet inteligenci toho druhého nějakým zapíráním. Rozumím Vám naprosto přesně, jenže Vy jste SYSák. To něco jako vedoucí funkce a tak nějak se předpokládá, že tu budete hlídat právě čistou úroveň slušných lidí. Bude to znít asi dost směšně, ale se SYSovstvím a adminováním na portálech kam chodí stovky lidí denně jde ruku v ruce zodpovědnost za to co se na tom portále bude dít. A proto víc než kdo jiný by měl SYS kontrolovat svoje chování i kdyby to bylo sebevíc na houby. Existují přece jiné způsobi jak se vypořádat z lidmi kteří mají nějaký osobní problém, tak jich použijte. Snížit se k invektivům s citoslovců je dětinské a nezralé.
Pane kolego... a vy víte, zda jsem použil jiných způsobů? Nevíte... Proč se stavíte do role arbitra, neznáte-li pozadí celé věci.
Právě, že si to dokážu představit tak jsem si dovolil to okomentovat.Nejsem a ani nechci být soudcem. Nehájím Jabraku a ani vá nepranýřuju za ten spor. Mě se prostě nelíbí, jakým způsobem k tomu přistupujete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.