Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ať žije APRÍL!

Od: babajaga® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, dnes máme Apríla. A Admin nám připravil krásný dárek - stovku za každou odpověď.

Proto vkládám výzvu pro všechny: odmítněte tu svou stovku, ať tím pádem Admin pošle oněch 100 000 Kč pro postižené děti či do psího útulku. Taková částka už je příjemná a nám každému z nás ta stovka nic nedá. Ovšem Admin se prohne!

Jen by mě zajímalo, kam ty peníze přijdou. *smich* V politických kruzích to není příůliš transparentní, snad aspoň tady...

Jinak - AŤ ŽIJE APRÍL. Jaga.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

To beru perfekní nápad

hodnocení

0x

Jo, a chci tu vidět výpis z adminova účtu, že to opravdu odešlo *haha*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a kdo (z nás) nemá takto založený a pojmenovaný účet? Potom ho jen stačí šikovně prezentovat a čekat na penízky. A je to bez práce a pro majitele účtu výhodné. No, tak to byl, samozřejmě, také jen apríl. Zdravím!

mata97*
hodnocení

0x

Souhlasím, ať to nepošle nám, ale třeba na nemocná zvířata, týrané děti! Doufám, že se ještě nic doopravdy neposlalo, a¨ˇt se to tak zařídí. :D

zajixxx*

Už se teším, na nové dotazy od nováčků za pár dní - Napsal jsem příspěvek, peníze mi nedošly, poraďte... :)

joudic*

porad lepsi nez otazky typu "Co je toto...?" "na obrazku jsou 2 citrony a zacina to na L a konci na N" :-D

ohneta*
hodnocení

0x

Nesouhlasím, já tu stovku chcu na svůj osobní účet :-D

Máte smůlu, musíte si pro ní dojet osobně (nejlíp taxikem) :)

hm*
hodnocení

0x

Aha, to mě nenapadlo. Poradnu jsem dneska výjimečně pustil už ráno, nápis jsem viděl a říkal jsem si, co to je za kravinu a kde by na to admin vzal. Ale že až něco budu vědět, tak napíšu a uvidím, co se bude dít, jestli mi přijde děkovný dopis či co. No a můj první dnešní příspěvek je až tento. :)

hodnocení

0x

No mě napřed napadlo, že je to sto bodů (správných odpovědí). I když i tak mi to přišlo divné. Pak jsem nad tím přemýšlel a stovka v penězích mi i potom přišla jako blbost. Ale apríl mě nenapadl :-D

Zajímalo by mě kdo se dneska nejvíc činil a s vidinou snadného výdělku odpovídal na kdejakou blbost *smich*

přiznávám, že hned po půlnoci jsem na pár starších otázek odpověděl, na apríl jsem úplně zapomněl a ikdyž jsem tomu nevěřil, říkal jsem si "co kdyby náhodou", tak bych měl vydělaných asi pět stovek *smich* za to mě pobavilo sledovat asi do jedné hodiny ranní, jak se stránka s posledními příspěvky hemžila odpověďmi od @danys (nic ve zlém) ;) *smich* toho to musel pěkně naštvat :-D

doplněno 01.04.14 18:05:

za dnešek nasbíral 131 odpovědí, tolik jich tu nenapíšu ani za měsíc :)

doplněno 01.04.14 18:46:

tak to se omlouvám, netušil jsem že tu funguje něco jako zpětné přiřazení odpovědí, tak jako tak, se tu po půlnoci objevila snad každou minutu nějaká jeho odpověď :)

Krivdis mu, to nejsou dnešní odpovědi, ale dnešní registrace a zpětné přiřazení odpovědí. To tu funguje automaticky ;)

hodnocení

0x
Kde by Admin vzal sto tisíc?
A pod pojmem stovka si můžeme představit třeba i kilo, nebo kdysi Hradčany, či zelená, ale v upoutávce není ta stovka identifikovatelná.
Možná mu zbylo pár kilo hřebíků délky 10 cm. Srandistovi...

lidus*
hodnocení

0x

Až do teď jsem dík své počítačové gramotnosti, nechápala očem je řeč, konečně se ta AKCE zobrazila , zbývá 348 odpovědí. Jdu se snažit a jsem pro aby výdělek dostal někdo potřebný, ať už dítě nebo pes. Admine, nelze to považovat za veřejný příslib?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]