Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes máme Apríla. A Admin nám připravil krásný dárek - stovku za každou odpověď.
Proto vkládám výzvu pro všechny: odmítněte tu svou stovku, ať tím pádem Admin pošle oněch 100 000 Kč pro postižené děti či do psího útulku. Taková částka už je příjemná a nám každému z nás ta stovka nic nedá. Ovšem Admin se prohne!
Jen by mě zajímalo, kam ty peníze přijdou. V politických kruzích to není příůliš transparentní, snad aspoň tady...
Jinak - AŤ ŽIJE APRÍL. Jaga.
Dobrý den, a kdo (z nás) nemá takto založený a pojmenovaný účet? Potom ho jen stačí šikovně prezentovat a čekat na penízky. A je to bez práce a pro majitele účtu výhodné. No, tak to byl, samozřejmě, také jen apríl. Zdravím!
Souhlasím, ať to nepošle nám, ale třeba na nemocná zvířata, týrané děti! Doufám, že se ještě nic doopravdy neposlalo, a¨ˇt se to tak zařídí. :D
Už se teším, na nové dotazy od nováčků za pár dní - Napsal jsem příspěvek, peníze mi nedošly, poraďte...
Aha, to mě nenapadlo. Poradnu jsem dneska výjimečně pustil už ráno, nápis jsem viděl a říkal jsem si, co to je za kravinu a kde by na to admin vzal. Ale že až něco budu vědět, tak napíšu a uvidím, co se bude dít, jestli mi přijde děkovný dopis či co. No a můj první dnešní příspěvek je až tento.
No mě napřed napadlo, že je to sto bodů (správných odpovědí). I když i tak mi to přišlo divné. Pak jsem nad tím přemýšlel a stovka v penězích mi i potom přišla jako blbost. Ale apríl mě nenapadl
Zajímalo by mě kdo se dneska nejvíc činil a s vidinou snadného výdělku odpovídal na kdejakou blbost
přiznávám, že hned po půlnoci jsem na pár starších otázek odpověděl, na apríl jsem úplně zapomněl a ikdyž jsem tomu nevěřil, říkal jsem si "co kdyby náhodou", tak bych měl vydělaných asi pět stovek za to mě pobavilo sledovat asi do jedné hodiny ranní, jak se stránka s posledními příspěvky hemžila odpověďmi od @danys (nic ve zlém)
toho to musel pěkně naštvat
za dnešek nasbíral 131 odpovědí, tolik jich tu nenapíšu ani za měsíc
tak to se omlouvám, netušil jsem že tu funguje něco jako zpětné přiřazení odpovědí, tak jako tak, se tu po půlnoci objevila snad každou minutu nějaká jeho odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.