Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poděkování adminovi

Od: hanher* odpovědí: 16 změna:

Admine,

moc děkuji za bleskurychlé zaslání 900,- Kč na můj PayPal účet, které jsem si docela rychle vydělal díky Vaší dnešní akci. *hej*

Ani bych si skoro nevšiml, že jste navíc přidal do menu položku "odpovědi za stovku" a formulář na výplatu těchto peněz.

Je ale na docela skrytém místě a málokterý uživatel si ho asi ani nevšimne.

Slibuji, že dnes již víc psát nebudu, ať zbyde i na ostatní.

*palec* Ještě jednou díky. *placni*

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

jojojo APRÍL *smich*

daniell*
hodnocení

0x

srandičky , srandičky :D

hodnocení

0x

Moji 100Kč prosím předat těm, co zde nejvíce brečí, že jsou nespokojeni se vším. To že tu není již ten, nobo tamten,..

hanher*
hodnocení

@milancukrar

Milane, dle pravidel u formuláře se odměna neuděluje u rubrik Volná diskuze a vzkazy, přání a stížnosti.

hanhere, díky, tak já až někoho potkám tak mu tu stovku předám.

hodnocení

0x

Já být adminem, tak tam naopak napíšu: "Omlouváme se, ale naše stránky byly napadeny a všichni, co jste je dnes otevřeli, máte nyní zavirovaný počítač. Za symbolický poplatek 100 Kč vám zašleme návod, jak tento vir odstranit."

hodnocení

0x

Take dekuji, ty penize me zachranilili pred exekuci a nasr. manzelkou! *palec*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, také se přidávám s poděkováním pro nejvyšší vedení této poradny, manažera celého tohoto marketingového projektu a i paní účetní, která je velmi ochotná. Dokonce je možnost (tedy jen pro vyvolené), že ta stovka není 100 Kč, ale 100 euro - a to už je na účtě sakra znát. Doporučuji tedy okamžitě kontaktovat paní účetní a domluvit se s ní. Říkala něco v tom smyslu, že jí osobně je jedno, v jaké měně to bude vyplácet, protože její peníze to stejně nejsou a na účtě poradny je prý peněz hromada. No, je to opravdu hodně milé od admina, že "pustil chlup". Zdravím!

P.S. Snad nebude vadit, že trochu napovím, kde hledat ten formulář - zkuste tlačítko Dárky.

doplněno 01.04.14 10:19:

babkazov - pokud nemáte účet založený v daňovém ráji, tak je to trochu problém. Ale, paní účetní může dodat stovku i přes rychlého kurýra.

hodnocení

0x

Chlapi, kam vám ty peníze přišly? Na účet nebo domů? Já jen, abych nechodila nikam a nepropásla pošťačku. To by byla rána! ;)

sargo*
hodnocení

0x

A já tu obdivuju sofistikované hackerství... než mě napadlo kouknout na kalendář :-D

paw*
hodnocení

0x

Neslo by to bitcoionem?

nemáš natěženo zvukovkou? :)

hodnocení

0x

"Je na docela skrytém místě a málokterý uživatel si ho asi ani nevšimne"

Ono už je to tam fakt od rána *sok*? Já si toho fakt všim až teď *hi*! Bude to asi tím, že jsem to považoval za reklamu a já reklamy zásadně ignoruju :-P .

hanher*
hodnocení

Magdone, skrytý je formulář pro zaslání peněz, je v menu.

ccc*

Stovka je včetně DPH? Jsem plátce.

To snad jo, ale musíte z ní zaplatit 15,00 Kč daň z příjmu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]