Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zdá se, že "syslové" zase vědí více, než prostý lid . Ale, pokud jsem to dobře vyhodnotil, tak jde o narozeniny. V tom případě také gratuluji a jen dodám povzdech, že narozeniny jsou krásné, ale moc často. Zdravím!
sebod - o té statistice uživatelů vím, ale toto vypadá na narozeniny skutečné. Také jsem si nejdříve myslel, že je to výročí na poradně, ale to neodpovídá časově. Jinak, ten Váš návrh na vylepšení a doplnění statistiky uživatelů (a jejich provázanosti) je fajn .
Beníku, když si oevřeš statistiku uživatelů, tak tam vidíš, kdo, kdy, jak, proč a s kým
Bene, dík za informaci. Já fakt myslela, že to jsou narozeniny tady na poradně.
A pro oslavence: ať jsou to narozeniny takový nebo makový, tak přeji pohodu, klídek a ...a splnění tajných i netajných přání
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.