Nejste přihlášen/a.
Jago, Marcelko! Ty jdeš zítra do nemocnice pod nůž. Já ti přeji, ať operace proběhne rychle, bez komplikací a přesně tak, jak si to chirurg představuje. A pak rychlé a správné hojení a co nejmeší bolest. Ať máš naš pokoji prima, optimistické lidi, kteří se rádi smějí. Protože i to je nesmírně důležité.
Drž se a dej vědět, až se vrátíš. ![]()
Milá Babičko, milý Hejkálku, děkuji Vám moc za Vaši starost i přání. Případně i všem ostatním rádcům, kteří to se mnou myslí dobře.
Ale - vloudila se chyba, v našem zdravotnictví častá. Přístroj se porouchal, jiný není k dispozici. Sestra volala, že mi operaci odříkají, další termín prý včas zavolá. Asi za 2 - 3 týdny. Mrzí mě to, měla jsem už hotová předoperační vyšetření i vyřízené umístění babči v LDN a najednou toto. Ale nedá se nic dělat, mnusím to brát, jak to jde.
No a tak jsme se dali do malování.Mám roupy - po operaci nebudu moct. A nebo, kdyby se se mnou něco stalo, aby měl ježidědek hezčí byteček pro případné nápadnice! ![]()
Je hezké, že na mě myslíte, moc mě to potěšilo. Ale zatím je to opravdu předčasné. Však se dočkám!
Hezký jarní den plný sluníčka všem přeje Jaga. *sluncer*
doplněno 26.03.14 08:25:Pardon, ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.