Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání pro Babujagu

Od: babkazov® odpovědí: 3 změna:

Jago, Marcelko! Ty jdeš zítra do nemocnice pod nůž. Já ti přeji, ať operace proběhne rychle, bez komplikací a přesně tak, jak si to chirurg představuje. A pak rychlé a správné hojení a co nejmeší bolest. Ať máš naš pokoji prima, optimistické lidi, kteří se rádi smějí. Protože i to je nesmírně důležité. *hej* Drž se a dej vědět, až se vrátíš. *pusa*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já se připojuji, družko z lesa... Dám ti zatím pozor na chaloupku na kuří noze, aby ti tam nevlezli nějací bezdomovci.

Drž se, jsme s tebou.

hodnocení

0x

Milá Babičko, milý Hejkálku, děkuji Vám moc za Vaši starost i přání. Případně i všem ostatním rádcům, kteří to se mnou myslí dobře.

Ale - vloudila se chyba, v našem zdravotnictví častá. Přístroj se porouchal, jiný není k dispozici. Sestra volala, že mi operaci odříkají, další termín prý včas zavolá. Asi za 2 - 3 týdny. Mrzí mě to, měla jsem už hotová předoperační vyšetření i vyřízené umístění babči v LDN a najednou toto. Ale nedá se nic dělat, mnusím to brát, jak to jde.

No a tak jsme se dali do malování.Mám roupy - po operaci nebudu moct. A nebo, kdyby se se mnou něco stalo, aby měl ježidědek hezčí byteček pro případné nápadnice! *smich*

Je hezké, že na mě myslíte, moc mě to potěšilo. Ale zatím je to opravdu předčasné. Však se dočkám!

Hezký jarní den plný sluníčka všem přeje Jaga. *sluncer*

doplněno 26.03.14 08:25:

Pardon, *slunce*

hodnocení

To je vlastně moc dobře, že to takhle dopadlo. Já mám takovou zkušenost, že se vždycky musí u všeho něco zkomplikovat. Vždycky! A když se nedaří na začátku, pak už to proběhne bez komplikací. Takže to bude všecko vpohodě. Je dobře, že tě humor nepřechází. *pusa* Držím palec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]