Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sraz spolužáků

Od: 9b odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,hledáme spolužáky na setkání po 45 letech. rok ukončení školy 1968.Lokalita ZŠ. OSTRAVA TRNKOVEC.Třídní učitelka Marie Černá.Třída 9.b.Nemáme kontakt na Jarku Hofmanovou,Milušku Ferencovou,Marušku Marešovou.Kdo je znáte tak dejte vědět.Také nevíme o osudu naší třídní učitelky.Nevíte o ní něco? Děkuji Jana Kozákoá

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, zítra se Vám po nich mrknu.

Příjmení spolužaček jsou předpokládám za svobodna.

Netušíte náhodou, který ročník byla vaše třídní?

9b
hodnocení

to je senzační,velice děkuji.Máme se od čeho odrazit,hlavně ta adresa Jarky, paní učitelka byla z jižní Moravy původem .Co si pamatuju tak říkal,že půjde na důchod zpátky na Moravu. Bydlela v Ostravě v Mariánských Horách. Nedávno jsem tam bloudila,ale už jsem zapomněla kde bydlela a nic mi nepřipomínalo,kde to mohlo být.No a ta moje další spolužačka Marie MAREŠOVÁ bydlela v Ostravě -Radvanicích ve finských domcích,říkalo se,že bydlí někde v Ostravě. Jste velice šikovný,ani by mne ve snu nenapadlo,že se to pohne. moc a moc děkuji jana

majsterjoe*
hodnocení

0x

Zdravim, to je ale nahodicka. Neco zjistim o Milusce Forencove, ale moc nemuzu slibit.

hodnocení

0x

Něco jsem snad našel, ale jestli to jsou ony, si musíte ověřit...

Jaromíra Slováková (Hofmanová), narozena v roce 1953 v Ostravě, adr.: Svazarmovská 1577, Rožnov pod Radhoštěm, 756 01, okr. Vsetín.

Marie Buršíková (Marešová), narozena v roce 1952 v Zastávce u Brna (nicméně ode dne narození měla adresu v Ostravě), adr.: Dolní 426, Frenštát pod Radhoštěm, 744 01, okr. Nový Jičín (Nejsem si jist, jestli je to ona, jelikož v roce 1953 se narodilo 9 osob se jménem Marie Marešová a v roce 1952 jich bylo 11, ale žádná z nich v Ostravě).

Miluška Ferencová - žádnou osobu tohoto příjmení se jménem Miloslava, Miluše či Miluška jsem v roce 1952 a 1953 nenašel.

Marie Černá (třídní) - pokud neznáte rok jejího narození, nemám se od čeho odpíchnout.

lidus*

"gotrekzagary" Špijóne zdravím vás a prosím nelze najít zda žije JOSEF MAZAL-učitel rok narození tak asi 1928-1930? Díky.

9b
hodnocení

dobrý večer,chtěla bych Vám ještě jednou poděkovat. za ty adresy.Zjistila jsem ale jednu maličkost a to tu,že jsem ěpatně uvedla jméno spolužačky Milušky Ferencové.Ta spolužačka se jmenuje Frencová.Ještě bych Vás poprosila o jednu adresu. Nemáme kontakt ještě na jednu spolužačku jmenuje se Ilona Randusová a bydlela také v Ostravě -Radvanicích. Nevíme co se sní stalo. Mockrát děkuji za dosud nalezené adresy. Jana

Dobrý den, tady máte tu poslední...

Meilichová (Frencová) Miluše, narozena v roce 1953 v Ostravě, adresa: Okružní 921, Orlová - Lutyně, 735 14, okr. Karviná

mrknu se

doplněno 15.04.13 10:32:

Lidus... ten Váš hledaný Josef Mazal... máte představu kde by měl bydlet?

Bohužel v databázi nejsou evidována povolání, takže to, že byl učitel mi moc nepomůže.

V roce 1928 se narodil Josef Mazal v Bořitově, bydlel v Kunštátu a v roce 2003 zemřel v Blansku.

V roce 1929 není nikdo tohoto jména

V roce 1930 se narodil Josef Mazal v Heršpicích, bydlel tamtéž a v roce 2006 zemřel v Brně.

lidus*

Děkuji, pokud to byl okr. Vyškov, syna měl v Brně, tak ten třetí by mohl být on, víte bylo nám divné, že nereagoval na loňské pozvání na sraz spolužáků když na poslední ho syn přivezl v dost již zuboženém stavu.

Ano, Heršpice jsou v okrese Vyškov, pak se tedy skutečně bude jednat o toho třetího nalezeného.

9b
hodnocení

Za cekou třídu bývalých spolužáků Vám děkuji za vyřešení našeho problému. Dám Vám vědět po uskutečnění srazu jak to všechno dopadlo . Jana

Rádo se stalo... a budu rád, když dáte vědět, zda se podařilo kontaktovat všechny.

9b
hodnocení

0x

dobrý večer,sice s ročním zpožděním,ale přece. Sraz spolužáků se vydařil. Letos se sejdeme zase po roce.Naše třídní tam sice nebyla,ale byla tam pro mne překvapení jiná paní učitelka. .Minulý měsíc jsem byla za jednou spolužačkou dle Vaší adresy a já ji našla. Byla překvapena a díky Vám jsme si náramně pokecaly o dětsví. Škoda,že nevíme doposud zda-li naše třídní ještě žije a kde ji osud zavál. Byla jsem i ve škole,kde jsme chodili do školy. Slíbili,že se podívají ale neozvali se. Ale na tom srazu byla jiná paní učitelka a říkla,že ta naše se měla narodit jako ona a měla by mít letos 73,jak už jsem uvedla pocházela z jižní Moravy.Ještě jednou Vás milý špione zdravím a přeji hezké dny. Jana Kozáková

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]