Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záložka aktualizováno

Od: lego® odpovědí: 4 změna:

Na hlavni strance zalozka AKTUALIZOVANO nefunguje stale nebo jenom me? viz obrazek

Záložka aktualizováno

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Někde tu už admin psal k čemu tato funkce je a zdá se že jsi to asi nečetl- aktualizováno jsou ty otázky co byly dlouho bez odpovědi (nebo s odpovědí,ale nevyřešené) a někdo ze sys je vytáhl opět nahoru aby byly na očích páč po pár dnech jsou kdo ví kde ;)

hodnocení

Jojo necet jsem to, diky.

hodnocení

0x

podle obrázku funguje jak má, proč myslíš, že nefunguje? :-D kritérium je kliknutí od sys (většinou mě) a pak je v záložce přesně 48 hodin...

hodnocení

Necet jsem co znamena ta zalozka a zmatl me text kterym zacina vypis > Zde najdete starší otázky, na které se zatím nepovedlo najít odpověď. <.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]