Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samolepka Poradte.cz na auto

Od: luigi® odpovědí: 10 změna:

Zdravím již nějaký čas mám doma samolepku ,kterou jsem získal za odměnu zde na poradně. Šetřil jsem si ji že ji nalepím až na nový vůz což nastalo právě teď,jenže se vyskytl názorový rozkol se spolumajitelem vozu (manžula) na lepení nálepek po novém voze . Takže ji NABÍZÍM zájemci, který ji k tomuto ůčelu použije ! Poraďte jek vybrat toho správného : ) . Zájemce ať mi napíše svou adresu vnitřní poštou na kterou samolepku odešlu *jasne*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já jsem svoji samolepku nalepil na magnetickou fólii a přesouvám ji na auta podle potřeby.
Nálepky nejsou a nebudou, 50 let nepřišly, a už nepřijdou...
Ty se jí chceš zbavit, ty bláhový?
hodnocení

Na auto ji nemůžu dát i kdyby byla v luftě (ve vidině studených večeří a možná dalšího půstu *sních*) a v šuplíku u mě doma moc užitku a radosti neudělá *plac*

cuca*
hodnocení

0x

Jak vybrat toho spravneho? Az vam přijde ta poptavka vnitrni postou, buďto to vemte stylem první "vyhrává", nebo podle toho, kdo je vam na poradne z nich nejsympatičtější :)

Jelikoz to bude přes vnitřní poštu, tudíž anonymní, nikdo se nedozví kdo to byl, pokud to sam nebudete chtit :)

hodnocení

*hej* nikdo čekal jsem větší zájem .

hop®
No, ja ji na sluzebaku mam, a do supliku syslit nechci, verim ze nez dostanu novy auto, budu mit "vydelano" na dalsi, tak nechavam moznost ostatnim. ;)

já bych si ji klidně vzal za tu ukradenou, takhle pěkná už asi nikdy nebude... ale na druhou stranu mi stačí logo přes celé zadní okno, ačkoliv tahle sezóna bude její poslední a pak se musím rozhodnout, zda ji nechám udělat znovu :)

hodnocení

0x

Já bych si ji vzal ale když já bych s ní neměl radost musím si ji vyradit sám ;)

korina*

ahoj jestli je volná , mám zájem . Mám ted nějaké problémy , budu z ní mít radost. jestli je už darovaná tak je to taky dobře at dělá radost někomu jinému. zdraví Korina

hodnocení

Takže poslušňe hlásím že samolepka má již nového majitele děkuji za zájem Luigi *klik*

tak to by si ovšem zasloužilo rovnou další mimořádné tričko (admine?!...) - nejen za příkladné myšlení na ostatní uživatele poradny a patřičné cenění jejích symbolů, ale ještě příkladnější vztah k manželce*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]