Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upravený detail uživatele!

Od: admin® odpovědí: 8 změna:

Někdo mi před časem vnuknul skvělou myšlenku, aby bylo vidět, kdo kolik odpovídá v jednotlivých rubrikách. Aby zkrátka šlo zjistit, zda daná rubrika je jeho doménou nebo spíše ojedinělý pokus. Ne že byto bylo nějak zvlášť důležité, ale je to rozumné vodítko, ačkoliv každý názor většinou pomůže!

Tuto myšlenku jsem ještě"povýšil"a navíc je vidět počet ohodnocených odpovědí.

Věřím, že konečně detail uživatele získá na užitku. Na ukázku obrázek, kde je vidět že Maverickova doména jsou především počítače (a v těch je dobrý!) a o sportu nebo zahrádce neví (nebo nechce říct) nic :-D

Upravený detail uživatele!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

*palec*, dobrý nápad!

hodnocení

0x

Jsem velký sportovec se zájmem o zahradničení *jasne*

A nějaké to zvíře (myš) by se taky našlo, že :)

Přesně *hej* a kočku máme taky *smich*

hodnocení

Vy máte kočku? Doma nebo venku? ...nebo v posteli? *smich*

doplněno 19.10.08 13:23:

mj proběhla malá úprava detailu a po novém generování bude ještě jedna malinká změna... :)

Máme kočku doma...ale co/koho mam v posteli to si nechám pro sebe :P;)

mil®

ukaž co máš v posteli. flašku, ne? *andel*

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]