Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olaf71 - ví to někdo?

Od: cottonka® odpovědí: 16 změna:

Ahoj přátelé.Ví někdo proč sem nechodí Olaf71. Viděla jsem ho tu naposled tady poradte.cz/.... C.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ban na vlastní přání.
hodnocení

Děkuju za odpověď. Nevěděla jsem, že tu něco takového je. Přečetla jsem si info. o tom "výchovném" prvku a mám už jasno. Hezký večer.

ban na vlastní přání se nedá nazvat výchovným prvkem ;)

hodnocení

0x

Co je ban na vlastní přání?

culdabulda1*

taky to nevím - co je ban na vlastní přání? Děkuju za odpovědi.

doplněno 03.02.15 11:45:

Clayman - děkuju za vysvětlení, ale stejně nerozumím. Ale nakonec je mi to jedno.

doplněno 03.02.15 23:11:

ladin- - děkuju za vysvětlení, konnečně jsem to pochopila, - docela dobrá metoda na závislost !

hodnocení

Už vím co je ban, ale nevím co je na vlastní přání. Chápu to tak, že se někdo registrovaný s někým nepohodne, naštve se a urazí. Řekne adie, dá na vědomí o odchodu na pauzu dočasnou nebo trvalou. Možná sedne do kouta a bude zpytovat svědomí, vrátí se pod jiným nikem. Třeba mě někdo poopraví.

chtěl BAN, jinak by se o něj prý zasloužil sám... asi tak.

hodnocení

No kvítko to byl :-D co provedl nevím, uniklo mi. Teď asi zpytuje svědomí *zed* *vezen*. Jen jsem chtěla vědět, co s ním je, byl marod. Už se v tom nebudu pitvat. Zdravím

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná to není vhodné vyjadřovat se k této situaci, ale pokud si vzpomínám, tak pan kolega se občas pohyboval na hraně a dostával upozornění na BAN. Zřejmě se ho dočkal a možná si o něj řekl sám (nerozvážnost, rychlé uvažování či hrdost). Jestli je tato má úvaha a vzpomínka správná, tak to nevím. Ale, ani to nehodnotím. Zdravím!

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zkusím to napsat česky. Olaf už sem nechtěl chodit, ať už z jakýchkoli důvodů. Zřejmě si myslel, že sám není schopen toto rozhodnutí dodržet, proto požádal, aby mu byl na poradnu zamezen přístup. Bylo mu vyhověno.

praivo*

Když už jsme u toho, neví někdo proč zmizel ladaadal?

Tady v jiné dizkuzi to píše @hop: ladaadal byl znechucen nějakou situací tady na poradně a oznámil, že odejde, pak se zde asi ještě týden objevoval a od té doby už ne.

ladaadal mi také chybí. Kapku jsme se štenkrovali, ale tak hezky.

martinaa*

Ano. Setkali jsme u jedné otázky, neshodli jsme se a začal mi psát dost nepěkné věci, což se mi samozřejmě nelíbilo. Dle jeho vyjádření odešel kvůli tomu.

olaf71ii
hodnocení

0x
ladinpraha to napsal presne. jednou by k tomu doslo. me vtipne otazky a odpovedi na hrane a nekdy jeste dal, do teto poradny nepatri a navic jsem nemel naladu se z nekym dohadovat. svedomi nezpytuji a ziji vesele dal :)
preji vsem pohodove poradenske a diskuzni chvile. M.S.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]