Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová poradna v osobní poště

Od: vlasatec* odpovědí: 48 změna:
Dobrý večer, někdo tu začal spamovat osobní poštu a zvát na konkurenční poradnu, taky vám to přišlo?

48 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Jee byl si o 6s rychlejsi nez ja..
Jinak prislo...
vlasatec*
hodnocení

V reakci na otázku jsi rychlejší ty, takže 1:1 :)

hodnocení

0x

Ano, také jsem byla vnitřní poštou takto oslovena. Myslím, že reklamu by si měli dělat jinde a jinak..

Mě to tedy přijde úžasně férové zaregistrovat se na poradně a pak verbovat pro jinou poradnu. Aktuálně tedy řeším dilema, jak tu dámu slušně poslat do ).(

praivo*

Moje reakce:

Tohle? To jako vážně? Až to dotáhnete na aspoň grafickou úroveň Poraďte a vlastní doménu, pak možná popřemýšlím.

praivo*

Mně by nevadila ani takováto reklama, kdyby ale ta jejich "poradna" nevypadala jako by ji dělal můj dvouletý bratr...

majsterjoe*

Jde o design, nebo o to, poradit?

Jinak me ostatni takove poradny momentalne uz nezajimaji.

praivo2
S tímto nemají šanci, že bych tam šel. Nepotřebuji nic extra, ale trochu na úrovni by to být mělo.

hodnocení

0x

Bože, bože, už to došlo i ke mně. Nemůže s tím někdo něco udělat, admin nebo syslové? Je to dost trapný.

doplněno 22.03.14 23:41:

Tak všichni, háló adminééé! *hej*

majsterjoe*

Syslove tezko, jediny admin se k tomu muze nejak vyjadrit a resit.

doplněno 22.03.14 23:44:

Je sobota vecer. Admin bud spi, nebo se flaka nekde na vecirku. Brzy to k nemu dojde, nebal bych se ;)

hodnocení

0x

též jsem "postižen"

*smich*

ria*
hodnocení

0x

Také mi to přišlo, nová poradna je vizuálně ošklivá, nepřehledná, nedávám jí moc šancí..zprávu bych ingorovala...

pu®
hodnocení

0x

Zrovna jsem sem hodlala naštvaně založit téma na toto téma...

Pokud to někomu nepřišlo, znění je takovéto:

Dobrý den, spustili jsme novou poradnu. Budeme velice rádi když se stanete jejím členem a budete radit ostatním. Děkujeme za Vaši návštěvu. www.poradna.onlinepoh***.cz

Pro autory této zprávy: Prosím spamujte jinde, naučte se oslovovat lidi a získávat je pro sebe férově a neobtěžujte. Děkuji.

pu®

Jo, jasně, to jsem si neuvědomila, díky. Jen jsem chtěla "nepostiženým" objasnit, o co jde...

doplněno 22.03.14 23:38:

Sebodko, krásný večer přeji, já si právě říkala, že to třeba pisatele/spamovatele přejde, když uvidí, že to tady lípneme na veřejnou nástěnku a nikdo z toho není nadšen...

sebod*

pu. nepostižený tu asi nikdo nebude. Dostaneme to všichni.

hodnocení

0x

Tak jsem marně přemýšlel, co to tady plácáte, co kde jaká poradna a ejhle. Konečně jsem se taky dočkal. Nahlédl jsem a klidně mohu říci, zůstanu zde. Nestojí to tam za nic.

sebod*

Já bych to snad až tak hystericky neřešila. Každý z nás se na ty stránky jistě podíval. A asi zjistil, že to není nic moc a víc už tam nezabloudí. Tak o co jde?

joudic*
hodnocení

0x

ano taky, nahlaseno...

doplněno 23.03.14 00:53:

no kam asi jsem to hlasil, adminovi...

doplněno 23.03.14 00:56:

a vis proc? protoze to je nekala praktika, takze tak... jak by se ti libilo mit hospodu, kde by obchazela Nicolblabla stoly a rikala ze pres ulici je lepsi hospoda a to ta jeji... eh

doplněno 23.03.14 01:11:

proste toto je vseobecna poradna a ruku na srdce Ladislav Vetvicka nebo jak se ten supr botanik jmenuje, tady holt nechodi, nicmene jsou urcite tematicky zamerene poradny nebo fora kaktusaru, kde by bylo zahodnejsi polozit odborny dotaz s fotkou hm? :) Prece se tady nemuzu ptat, ze si nevim rady s nastavenim V-Ray renderu v 3Dmaxu, protoze pri danem nastaveni pri renderovani animace a zaroven spustenych particlech blika textura animovaneho 3D modelu v seams UVmapy a ocekavat ze mi tu nekdo poradi, co s tim :D Respektive muzu, ale ruku na srdce, kolik radcu tady jsou 3D animatori, kteri renderuji pres V-Ray a jeste ke vsemu v 3Dmaxu, kdyz vetsina animatoru dela uz od skoly v Maye.

ukulele*

Kam si to hlásil Joudici?

doplněno 23.03.14 00:02:

A co tam zkusmo položit nějaký dotaz? Já bych se mohl zeptat na nějaký ten barevný kaktus, položil jsem tady dotaz dvakrát a ani na jeden mi nebylo zodpovězeno. Dokonce i když jsem sem dal fotku toho kaktusu, tak mi každý psal jen pohádky. Ale jinak dobrý...možná by tady bylo dobré, kdybychom se třeba v % vyjádřili, jak jsme spokojení s odpověďmi na naše dotazy?

miklous*
22.03.14 23:57
hodnocení

0x
Přišlo.

hodnocení

0x
Vím že mě teďka ukamenujete. Nahlédl a zaregistroval jsem se tam (myslel jsem že to je příbuzný s touto poradnou) graficky to je o něco horší než tato, ale líbí se mi, když někdo dá novou odpověď, tak otázka je jako první...

blesku, ale tohle umí snad odjakživa i tahle poradna, stačí si dát na hlavní stránce řazení "Nejnovější příspěvky", já to tak mám jako výchozí rozložení když poradnu navštívím :)

Aha to jsem nevěděl, díky.

hodnocení

0x

Pošlete mi prosím někdo do vnitřní pošty odkaz. Nebojte se, neuteču vám, jde jen o mou obrovskou zvědavost, když o ní tak nehezky píšete :) díky ;)

doplněno 23.03.14 00:15:

ahá, já myslel že ta otázka už je den stará, všude čtu včera, a ono už je dneska vlastně zítra, tak to mi to třeba ještě taky přijde *smich*

ukulele*

To je jenom pro vyvolený !

sebod*

miki. Nežebrej :). Neboj, taky na Tě dojde

cuca*
hodnocení

0x

23:04 nějaká "opálená"nicol *fn* spíš "píp, píp, píp".teda snad za to sproste slovo, nebudu skryta...:)

Jo tomu se říká skrytá reklama

Lidicky kam bych lezla,tady travim hodiny, na jinou nemam ani čas :)

doplněno 23.03.14 10:16:

Děvčata, nejde tak o nenavistne emoce, je to prostě trošičku sprostarnička, zaregistrovat se a pretahovat klienty.zdarma. Nic vic, nic min. At si zaplati na internetu placenou reklamu.

Proste to ale vubec neni košér.i kdyby to byla bezva super poradna tohle ji malounko shazuje.

doplněno 23.03.14 10:36:

@sargo, vzdávám se :)

sargo*

Po pravdě, je tu celá řada lidí, která z potřeby do něčeho kecat kecá i do věcí, o kterých prd ví. Hladce zvládnou dvě poradny a ještě se zašťourat v nose v mezičase; změna prostředí a společnosti by jim naopak možná jenom prospěla. O nějakém přetahování se dá těžko mluvit, protože nenabízí žádnou přidanou hodnotu. Úplně košér to není, ale tak strašně moc o nic nejde, že i slovo "sprosťárnička" mi přijde přehnané...

hodnocení

0x

bohužel... ale musíte mu uznat jeho vytrvalost, poslat to 190 lidem včetně admina, to je výkon.

druhé bohužel, že jsme mu sami poradili s jeho novou poradnou v těchto otázkách:
poradte.cz/...
poradte.cz/...

fakt hustej... *smich*

sargo*
hodnocení

0x

No jo, přišlo. Jen nevím, jestli jsou tu ty divoké a nesnášenlivé reakce dobrou vizitkou pro tuhle poradnu. Možná jsem jenom něco nepochopila: někdo se tu o něco snaží, žádost to byla slušná, skoro bez chyb. Tak o co jde? Nakouknu, zasměju se, jede se dál. Vztekání mají obvykle zapotřebí ti malí, ne z pozice molocha. ;)

hodnocení

0x

Také jsem pozvání dostala. Udivují mě, skoro nenávistné reakce zde. Dost dobře nerozumím tak velkým emocím. Kouknu, uvidím, buď půjdu dále nebo zůstanu. Proč ne?! Spousta rádců chodí i na jiné poradny a slunko nevýjde později a chleba nezlevní. *sok*

pt®

"babkazov", vidím to přesně, jako Vy. člověk se může podívat i jinam a dělá to spousta zdejších i dlouhodobých rádců. Všude se člověk může něco dovědět. Já mám ráda mimibazar.cz, jsou tam pro mně inspirace na bydlení, je to spíše pro ženy, protože jsou tam i ruční práce, háčkování, pletení a tak, a to asi mužské zase nezajímá. Doufám, že to nevadí, že jsem ten web zmínila. Když tak mi to admin smaže. - pt

Babka + pt : Jenže to celé přece není o tom, jestli existuje nebo neexistuje nějaká další poradna ! Samozřejmě že jsou i další weby, to přece není problém. Mě ale přijde jako óbr prasárna, když se ,,někdo ´´ registruje zde, na této poradně a to jen proto, aby mohl vzápětí rozeslat vnitřní poštou spam - dokonce lanařit místní uživatele jinam.

Promon, nemá asi cenu o tomhle diskutovat, ale udivuje mně, kolik spravedlivých, kteří se tady rozhořčují, na jiném místě doporučuje tazateli, jak nejlépe zalhat, přečůrat, převézt. Úplný ohňostroj lží! Jakože existují malé podvody a velké lži, malé podvody a maličké podvůdečky?! "Kdos bez viny, hoď po ní kamenem!"

hodnocení

0x

Taky mi to došlo . Jen mě zajímá jak byla zjištěna moje adresa, jinak nezajímavé.

doplněno 23.03.14 12:04:

*nevi*

doplněno 23.03.14 13:33:

Děkuji za upřesnění.

Vnitřní pošta se přece preposila automaticky. Nikdo nemusí znát mail a přijde to na něj. Všimněte se odesílatele a předmětu mailu.
doplněno 23.03.14 13:41: Předpokládám ze to tak bylo. Není možné z poradny dostat maily uživatelů. :)

olaf71*
hodnocení

0x

také mi to přišlo. myslím si, že dost zdejších uživatelů na tu stránku občas zabrousí a odpoví, třeba jen anonymně . . doufám, že tam nenarazím na mého oblíbence, mistra Claymana

hm*
hodnocení

0x

Nepřišlo.

doplněno 26.03.14 13:58:

Tak teď jsem s překvapením zjistil, že mi to taky přišlo, protože jsem to našel jako přeposlanou poštu ve svém soukromém mailovém účtu.

Ale mnohem větší překvapení mne čekalo tady. Podíval jsem se zde znovu do své pošty a ... tady to nemám! Dokážete to někdo vysvětlit? Já si to vysvětlit umím, ale mám z toho vysvětlení takový nepříjemný pocit.

Admine, je možné, že by mi to sem přišlo a ... nějak to (ne)vysvětlitelně zmizelo?

Tak to Admin smazal. A co?

Proc by mel na svem webu trpet reklamu na konkurenci?

hm*

Jasně, konkurenci ... Ale to nám čte poštu? Já vím, že to dokáže. Ale on to DĚLÁ? On se tak bojí konkurence, že se brání i takhle? Proč se tedy nezmínil, když psal do tohoto tématu, že všechno pomazal?

Tobě to přijde úplně normální?

odesílatel byl jasný, smazalo se vše co poslal, vždyť to byl SPAM :)

doplněno 26.03.14 14:40:

vnitřní pošta teď obsahuje 10.000 pošty, to po mě nikdo nemůže chtít, abych to četl *smich*

smazal jsem to jednoduše: DELETE FROM pošta WHERE odesilatel="opalenaolina", ne vzkaz po vzkazu ;)

hm*

Ano, byl to spam. Ale prostě když už to přišlo, tak ... myslíš, že bychom si se spamem sami neporadili?

zajixxx*
hodnocení

0x

Také nic nepřišlo, škoda chtěl jsem pobavit :)

doplněno 23.03.14 18:29:

Také bych chtěl být v obraze o který web jde ... prosím do vnitřní pošty... Děkuji :)

hodnocení

0x

můžete mi někdo prosím poslat do vnitřní pošty o jakých webovkách je řeč? Děkuji

lidus*

Pozvání mám také.

hodnocení

0x

Přišla pozvánka na jinou poradnu. Ale to je naprosto normální, že i jiné poradny by rádi měli dobré poradce. Jsou tací, co chtějí radit i jinde, páč je nás spoustu, co jsme i na jiných poradnách. Důležité, alespoň podle mne je, zdali poradna bude prospěšná pro tazatele, co zadají otázku.

Dost často se zde objeví dtaz, který je i na poradně píp, nebo i na píp...zkrátka je to normální.

Všem přeji opět jarní počasí

hodnocení

0x

Také mi to přišlo,minulý týden, 22.3. ale ne do vnitřní pošty, ale jako email s odkazem, že to je přeposlaná vnitřní pošta. (pak jsem se dívala, a nebylo tam nic) Poslala to "nicolopalena", nic víc jsem nevyzkoumala. Píše, že kdybych měla nějakou otázku, mám napsat do vnitřní pošty. Já myslela, že to je podvojná poradna téhle a klidně jsem se přihlásila pod svým vlastním jménem, které užívám i tady. Podle mne nebylo nic, co bych musela tajit. Pak mi někdo, ale nevím kdo napsal do té druhé poradny, jestli jsem také dostala pozvánku přes vnitřní poštu. Odpověděla jsem podle pravdy, že ano a proto právě že jsem tam. Ale začalo mi to vrtat v hlavě. A nyní tady čtu dlouhatánské povídání a dozvídám se, že to je opravdu konkureční poradna. Jelikož jsem naprostý analfabet v používání počítačových triků, ani ve snu by mne nenapadlo, že by bylo možné použít k tomuto záměru již existující poradnu, aniž by si toho vlastník poradny všiml a neudělal tomu přítrž. Tak jsem si myslela, že je to prostě jenom další "větev" stávající poradny.

Ale i tak v tom nevidím žádný problém až na to, že byl ten člověk docela schopný a odvážný, když se v klidu neobával využít stávající poradny. Za další si myslím, že se tam chodí dívat dost lidí odtud, ale mají jiná jména. A úplně nakonec. Vůbec si nemyslím, že by to byla hrozba pro tuto poradnu. Vždyť mnozí z nás se přece toulají po jiných poradnách a v klidu odpovídají i jinde. To přece není zakázané. Nechápu, proč se někteří tolik čertí. Jestli by se měl někdo čertit, tak je to pouze majitel této poradny, protože bylo využito jeho stránek. A určitě má on možnost nějakého postihu této osoby, pokud by mu tento způsobil škodu. Takže podle mne není co dramatizovat. A pak, mám jen jednu hlavu, ale klidně ji položím na špalek v tom smyslu, že jsou tady mezi námi někteří, kteří by klidně udělali to samé, jen kdyby věděli jak to udělat...

doplněno 26.03.14 14:20:

Ale zajímalo by mne, kde vzali můj email. To znamená, že to musí být někdo z nás. Tedy z těch, kteří si mezi sebou dopisují už dávno a znají tudíž naše přezdívky na poradně.

doplněno 26.03.14 14:29:

Tak jsem to konečně pochopila. Vnitřní pošta se automaticky přeposílá na emaily. Když já jsem se dívala do své vnitř.p. na poradně, už tam nic nebylo, protože to Admin stihl smazat. Jelikož jsem to nečetla, nevím, kdo to psal.

hm*

Ale víte, kdo to psal. Přece ta nikolopalena. Zaregistrovala se, rozeslala a pak jí admin zrušil účet. Nejspíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]