Nejste přihlášen/a.
Tito tva nabízejí podvody všem, kteří shání práci domů či cokoliv, co se podobá této nabídce. Zpracoval jsem diskusní článěk pro ně dva, samozřejmě ohlas bezvadný.
Posíllám jej dole v kopii, ale pokud byste potřeboval kdokoliv jakékoliv vjádření k jakékoliv jejich podvodné nabídce, velmi rád zdokumentuji. Nic na jejich stárnkách, a jsou jich desítky, není slušné, poctivé, pravdivé a nevyděláte tou nabízenou údajnou prací ani pětník, přesně naopak, nakrmíte podvodníky
toto je v disksích s nimi
Takže první věc je, platby předem, to už je první známka nedodržování zákona. Jistě víte, že toto je nově postiženo v zákoně. Nevztahuje se to přímo na vás, vy to jakoby zprostředkováváte a za to zprostředkování si účtujete platbu.
Ale zcela vědomě zprostředkováváte nepravdy, lži a neprověřené inzeráty. Nemusíte používat vtipné glosy jako že je tady závist, pomlouvačné kampaně a podobné nesmysly. Ty podvody jsou roky prověřené, lépe řečeno provařené a pokud odpovíte na kterýkoliv, musíte zaplatit pro další informace, katalogy, blbosti a nesmysly, které vám přijdou.
Váš odstavec 14 ve vašich podmínkách je omyl, protože vy plně odpovídáte za protiprávní obsah inzerátů, protože poskytujete prostor a zprostředkování tohoto kroku, který jako zprostředkovatel a veřejně dostupný portál přebíráte pod svou správu, tedy prověřené, ověřené a v souladu se zákonem odpovídající nabídky čehokoliv. Pokud budete zprostředkovávat nabídku rumu z pančovaného lihu a metanolu, nikdo vám neodebere odpovědnost za šíření tohoto produktu na veřejnost jako koncové nabídky na veřejnému portálu. Ale vy moc dobře víte, že inzeráty na vašem portálu jsou podvod jeden vedle druhého. Jistě jste si je ověřil stejně jako já a spousta jiných stovek podvedených. A mimochodem brácha Tomáš to nabízí na portálech přímo, ne jako zprostředkování, ale přímo podmínky a smlouvy za peníze, 490 nebo 790 korun. V letech 1993-1997 to byli dvacetikoruny, dneska je inflace i v podvodech.
Polopravdivé a pomlouvačné diskuse mne nezajímají, pouze vlastní zkušenost. Jméno provozovatele David Velcl, Šumperk a Tomáš Velcl, Nový Malín, jsou dostatečně provařená několika přeskoky na různé platformy, sice změna je život, v případě nárůstu trestních oznámení měnit náhle rychle portály je přinejmenším hodně zajímavé a kdo si dá s tím tu práci jako já, doloží si dohromady 1+1. Bude mi téměř 60 let a jako bývalý vyšetřovatel Policie ČR už to mám jako koníčka si dávat dohromady A+B, zajímají mne zákony a také mne od roku 1990 zajímají podvodné firmy, které si našly místo u věřících lidí, kteří jsou nepoučitelní. Tak například www.manualni-prace.cz kde se nezdozví nikdo nic o poskytovateli ale odkáže jej na www.inprace.cz, kde je opět nám známí pan Velcl Šupmerk, ale to není podivné, že ne, tak si projdeme podmínky, že by stejné jako jinde? Na www.manualniprace.cz se ohání nějaký vtipkár tím, jak je to zaštítěno Dále www.prace-nadoma.cz/ a dále www.domprace.cz a že by odlišnost www.pracedomu.cz/ dokonce kontaktujte majitele webu si děláte prču? A mnoho a mnoho dalších z dřívějších let i současných. Pan podvodník má tolik stránek, že už si ani nemůže pamatovat, kde a co vlastně vůbec má. a další objev zázraku www.pracenadoma.net neco jako poctivý podvod www.lepsi-prijem.cz/
Na policii si může pan Velcl zajít sám, nebo kdo je tohoto pisatelem, jistě mu velmi rádi řeknou, jak se dávají lidé dohromady a jak velká je již způsobená škoda, tyto stránky prozatím figurují ve spolupachatelství, což je stejná taxa jako pachatel.
K nabídkám, která nabízí váš portál, například plnění obálek za 11.800, to není podle vašich zásad přehnaná nabídky a nereálná? Nebudeme se mořit přehnaností, toto byl jeden z prvních podvodů v roce 1991, který byl importován do ČR, plnění obálek nejprve známkami, poté reklamními předměty, dále letáky a dnes je to všehochuť. Opět si zaplatíte podmínky práce dopředu, pokud vám vůbec přijde odpověd, tak první je, že musíte sehnat další lidi, kteří od vás ten leták s nabídkou práce koupí, a to je jediný způsob příjmu, protože plnění obálek žádné neexistuje. Zprostředkováváte vědomě podvod.
Kompletace propisek, to bylo někdy kolem roku 1994, kdy již byl zákon o mlm systémech (1993) který přivedl do republiky spousty takových podvodů, které se stále obměňují. Propisky neexistují, pouze musí dotyčný sehnat koupěchtivého blbce, který zaplatí za nic a musí shánět další pitomce, kteří mu to nic zaplatí. Opět podvod na vaší stránce a díky vám se mohl podvod šířit a díky vám byli další podvedeni.
Pak je tam několik úžasných, zcela totožných konkrétních podvodů se zasláním prověřeného katalogu různých prací na smlouvu, práci, na dobu neurčitou a podobné zhovadilosti. ID 1425, ID 1426, ID1431 jsou jen od bandy podvodníků a od chudáků, kteří jim naletěli. Tyto letáky v mnoha podobách, většinou na několika barevných papírech jsou jen snůškou lží a podvodů a pouze slouží k tomm aby klient zaslal peníze za informace a kontakty na další firmu, která už jim opravdu dá práci, ve skutečnosti opět přijde papír, ve které se potvrzuje přijetí žádosti o registraci, která je podmíněna bla bla bla bla a pokud chce získat rychle zpět své peníze, at si zadá stejný inzerát, okopíruje katalog prací a prodává stejně jako koupil. Prasárna nejvyššího kalibru, mnoho let stíhaní a mnoho let fungující pod různými hlavičkami. Kdo toto nabízí a zprostředkovává je stejný dobytek a hajzl jako ten kdo to poskytuje a inzeruje.
Práce přes internet? Jeden čistokrevný podvod vedle druhého. Záchranný plán, bomba světového formátu, letadlo jak vyšité, pyramida jak vymydlená a přesto si někdo dovolí to nazvat legální prací přes internet? To dokáže jen blb a zloděj, který možná ani nevěří tomu co vlastně napsal. Tam už funguje dobře známá slovenská firma, Agentura Fox, s kterou je tvůrce tohoto webu velmi dobře seznáme, jestli není náhodou jméno pana Sýkory pseudonymem pana Velcla, což občas dokladuj některé kroky třeba v podobnosti podmínek a podobně. Namluvit nebo napsat cokoliv slovensky není problém asi pro nikoho.
Další internet, bylinky, světová bomba, proč vlastně jsou ještě nemocní lidé, když tady je za pár korun lék, který je skoro na všechno a skoro zadarmo. Proč ti vědci nehledají tyto internetové stránky a proč třeba na ebolu se neobrátí na tyto slovenské bratčeky, kteří jakoby náhodou sklouznou ve vysvětlování do předešlého příspěvku v letadlo a pyramidu, ale umí ji velmi dobře na videu nakreslit, levá noha, pravá noha, levé oko pracuje pravé spí a podobné kokotiny. Bomba.
Důchodci si mohou vydělat i v Eurech? Bomba světová, jak jste kreativní. Kolik je to bude stát peníze a že už nic nedostanou jim říkáte hned nebo až zaplatí? Vy ne, vlastně inzerent, kterým jste skoro všude vy, ale to nehraje roli, bílé nesmysly jako koně si vyrobí každý pitomec, takže i vy.
Všechny vaše odkazy na všechny stránkách nabízejí jedno a to samé většinou vše stejné nebo s pozměněným textem a názvem. Ve výsledku na konci je to všechno úplně stejné. Podvody, prasárny, zlodějiny, které hajzl jako je správce tohoto webu nabízí a zprostředkovává za nemalé peníze a provizi.
Vlastně omluva, narazil jsem na jednu práci, kterou bych bral jako poctivou, kdyby to nebylo s nabídkou stejné jako se vším od vás. Roznášení letáků. toto funguje přímo u České distribuční, Mediaservis a podobně, ale na rozdíl od vás zlodějů, se neplatí nic předem, pouze se zkontaktuje zástupce, domluví region a následný termíny zavážení všechno svými vlastními automobily a pracovníky. Vy jste dobytkové, kteří si nechají zaplatit za neexistují nabídku, nenabídnete nic a ještě takové krávoviny o české poště a podobné nesmysly píšete. Tak si alespoň ověřte formu práce těchto společností.
Ještě poslední věta z vaší odpovědi. Nemám podezření na inzeráty, které mají důvody podvodů, já jsem si je ověřil, mám přesně zmapováno jak to funguje, za kolik peněz a kdo je pod tím podepsaný. Jednoznačné podvody a lži, jednoznační dobytkové a váš portál nezveřejňuje v žádném případě žádnou solidní, poctivou nabídku vůbec na nic.
Na rozdíl od vás mohu všechna svá tvrzení doložit, ale určitě je nedoložím podvodníkům jako jste vy dva. Vlastně tři už s bratčekem slovakistou Foxem. úsměvná tvrzení a úsměvná data. Když už jsem se s tím tak pracoval a psal, velmi rád zveřejním i tento dopis. Všem, všude kde je to dostupné. Snad se nejde pár lidí, kteří si nejprve ověří vše co píši než aby takovým zlodějům zasílali peníze absolutně za nic. To je život co? Vydělávat na podvodech a hlouposti nešťastných lidí, kteří se snaží věřit v poctivost a narazí jen na vyčůrané hajzly, kteří se neštítí brát peníze podvodem od lidí, kteří to mají jako poslední šanci.
Je mi z vás zle.
Mimochodem jako registrovaná a aktivní osoba na ÚOOÚ chci od vás číslo protokolu registrace Úřadu Ochrany osobních údajů, kterým se oháníte v podmínkách, jako správce jistě to není nic pro vás neznámého. Každý kdo spravuje osobní data tento protokol s kulatým razítkem a identifikačním číslem má. Ale to asi neuvidíme nikdo, že?
Vůbec nevím o čem tento zamotaný příspěvek je, ale zřejmě jen vycházíte z diskuzí, které jsou na internetu. Já mám s uvedenou firmou dobré zkušenosti, spolupracovuji s nimi již nějakou dobu a peníze mi včas vyplácí. Po registraci a zaplacení zálohy mi bylo vše už 5 den doručeno domů, následně stačilo podepsat smlouvu a opět do 5-ti dnů mi přišel startovní paket materiálů. Měsíčně si přivydělám asi jen 2 tisíce, ale moc tomu nevěnuji a jako přivýdělek dostačující. S první výplatou mi byl vrácen i poplatek 790 Kč, jak smluvně garantovali a avizovali na stránkách. Měl byste si zjistit skutečné informace, než začtete takto šířit pomluvy a hlody.
patrik55 ... nelz věřit tvé chvále na tyto "podnikatele" , když s nimi má tolik lidí, tak špatnou zkušenost. Vypadá to, že jejich "podnikání" funguje jen pro pár jejich kamarádíčků, kteří je pak na internetu chválí...
Vážený Davide Velcle, alias patríčku
to že si podvodník a zloděj mohu dokázat kdykoliv a komukoliv písemně i s tvým osobním přiznáním a s tvým popisem zvěrstev, která popisuješ za mnoho let zpátky. Osobně jsme měli konfrontaci, ale díky zlodějinám a podvodům si už ani neuvědomuješ co a kam komu píšeš. Jsi chudák, který si hraje na podnikatele, ale jsi podvodník a zloděj. Nic víc.
Nikdo z této práce nikdy neviděl ani korunu, naopak, podvody typu pyramid a letadel stále dokola jedeš ve velkém. Jak to praskne a proflíkne se práce doma.cz, hned je tu domácípráce.cz nebo pracujdoma.cz a já jsem jich dal dohromady 47, kde všude lžeš s propiskama, obálkama a se zlodějinama podobného charakteru. Nikoho tu nepřesvědčuj jak jsi poctivý.
Změň si IP adresu když už si tak ubohý a musíš psát takové žvásty, které píšeš. Divím se, že s tebou jako s prvotřídním doby...ytkem jednám takto slušně. Moc dobře víš, co umím, ale ty mi nestojíš ani za vysvětlování. Jsi Chudák člověk.
Na tuto nabídku práce vůbed nic neposílejte pan Velcl nyní vystupuje na stránkách www.obalky-doma.cz a poždaduje 980Kč bohužel si musíte sama sehnat své adresy, které budete nadepisovat na obálky. Četla jsem teď plno recenzí na jeho firmu TOVEL Profit v Šumperku a nikdo od něj žádné peníze neviděl všechny jen okradl o zápisovou částku. Takže o peníze přijdete.
Také jsem jim naletěla. Zaplatila,přišel katalog.Vybrala jsem práci,ale zaměstnavatel sídlil v Německu. Tam jsem musela poslat mno podepsanou smlouvu a zase ,už si nepamatuju kolik,polatek. Poslala jsem,a za měsíc,možná i déle se mi to vrátilo jako NEDORUČITELNÉ ! Že to tam vůbec nesídlí. Tak snad to někomu pomůže,aby se zbytečně nenapálil jako já.
myslím si, že tento mladý muž by měl jít za mříže, jelikož má chcorobu podvojné osobnosti..a ppokud něko hledá práci tak bez patřičného poplatku, zhlédla jsem reportáž z roku 2009..no ten mladík neví nic o zákonech a když 660kč tak proč aději rovnou 990kč, alekolik takových lidí podvedených je.. i ve vězení se plní obálky ruznou reklamou a bez poplatků..čekám na vrácení do pátku vše předávám policii a televizi..
Žádné firmy z německa nepropagují, takže je to nesmysl, resp. výmysl za účelem poškodit firmu, nebo si nabídku pletete s jinou firmou! Naopak já jsem si z katalogu vybrala činnost od české firmy a smlouva, komponenty atd mi opravdu dorazily, proto se musím vyjádřit kladně.
Paní má pravdu.Přesně to samé se stalo známé. Je to pár let,ale zrovna jsem u ní byla,když ji přišel ten dopis, kam také poslala,již podruhé peníze a najednou, že prý adresát neexistuje. Už nevím přesně, jestli to bylo,Rakousko, Německo, ale ne u nás, naše adresa to nebyla. Chudák paní, sama s dcerkou,ta stále nemocná, alimenty 1500 ,- měs. a těšila se, že něco přivydělá, když holka bude spát. Do práce ji nikde nevzali, pro stálou nemocnost dcery, a nakonec ji tahle "firma" okradla hned dvakrát. Jednou za katalog, a podruhé za poslání poplatku u té neexistující zahraniční firmy. Měly by ste se STYDĚT,PODVODNÍCI.!
ještě že jsem neodepsala. Už jednou jsem odepsala a poslala 690,- taky takovýmu ESU na netu asi dobře znamému jménem DENIS VINČEK. To jsou takový ubohosti plnit si kapsy na úkor druhých, a což je vubec prasárna všech prasáren na INVALIDECH. Fůj. Ale jak se říka! na každou svini se vaří voda!
Okradl přes 11 tisíc lidí o skoro 10 miliónů, vrátil necelý milion a za trest dostal podmínku a musí zaplatit necelých 400 000.
článek na Novinky.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.