Nejste přihlášen/a.
Ahojte
Proc mi nejde vlozit novy dotaz v rubrice Vzkazy, prani, stiznosti? Vyberu rubriku a u podrubriky se ukaze "prijem dat..." a to je vsechno. Na vyberu z podrubriky se nic neukaze a bez toho mi to nechce pustit dal. Pri Vlozeni mi to napise, ze sem nevybral podrubriku. To je sice pekny, ja bych ji vybral rad, ale ono mi to proste na vyber nic nenabidne.
Ale proc sem tam vlastne chtel psat:
Proc, kdyz nekdo reaguje na moji odpoved, tak je videt v poslednich prispevkach stale muj nick? To je nejaka vychytavka?
Vzdyt neznamena, ze kdyz nekdo reaguje na moji odpoved, ze zaroven treba neodpovida na puvodni otazku...
Diky
Axus
Přesně, to se mi stává také. Např včera večer. Vyřešil jsem to tak, že vybral jinou rubriku s podrubrikou, dal opět jako hlavní dotazy, podrubrika byla z jiné rubriky a odeslal a povedlo se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.