Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nick u příspěvku

Od: axus® odpovědí: 5 změna:

Ahojte

Proc mi nejde vlozit novy dotaz v rubrice Vzkazy, prani, stiznosti? Vyberu rubriku a u podrubriky se ukaze "prijem dat..." a to je vsechno. Na vyberu z podrubriky se nic neukaze a bez toho mi to nechce pustit dal. Pri Vlozeni mi to napise, ze sem nevybral podrubriku. To je sice pekny, ja bych ji vybral rad, ale ono mi to proste na vyber nic nenabidne.

Ale proc sem tam vlastne chtel psat:

Proc, kdyz nekdo reaguje na moji odpoved, tak je videt v poslednich prispevkach stale muj nick? To je nejaka vychytavka?

Vzdyt neznamena, ze kdyz nekdo reaguje na moji odpoved, ze zaroven treba neodpovida na puvodni otazku...

Diky

Axus

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hm, ani mě to vkládání nejde.

Otázce ohledně niku nerozumím.

al*
hodnocení

0x

Pokud jsem měl možnost vysledovat to s těmi nicky - zobrazuje se obvykle nick posledního registrovaného uživatele, který reagoval.

ano je to tak, až na tu registraci. Ve výpisu odpovědí je vždy zmíněm autor a pod časem, kdy byly přidaná odpověď je nick toho, co reagoval naposled :)

hodnocení

0x

Přesně, to se mi stává také. Např včera večer. Vyřešil jsem to tak, že vybral jinou rubriku s podrubrikou, dal opět jako hlavní dotazy, podrubrika byla z jiné rubriky a odeslal a povedlo se.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Mě také nejde vkládání do oné sekce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]