Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Označit vše jako přečtené

Od: sasdax* odpovědí: 8 změna:

Proč když použiji toto tlačítko, tak se mi jako přečtené objeví jen něco a něco zůstane jako nepřečteno. Vždycky počkám až se vše provede a pak dám pokračovat.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mě to běhá v pohodě. Chtělo vy to vymazat cache prohlížeče a pak se uvidí. Dále je záhodno udávat prohlížeč, Admin má vyzkoušenou nefunkčnost nějakých věcí v některých (většinou tedy starších) verzích prohlížečů

sasdax*
hodnocení

IE 6.0.2800.1106IS

Trochu nechápu proč se mi třeba označí jako přečtené jen některé a ostatní zůstanou jak jsou.

A jak se maže cache? Já dávám vcelku pravidelně Nástroje, Možnosti Internetu, Vymazat soubory cookie, Odstranit soubory a Vymazat historii.

mě většinou zůstane jedna neoznačená... pátrám čím to je, ale nějak mi to uniká :)

prohlížeč ani cache to neovlivní.

už vím, může za to vylepšení pro zrychlení serveru, kdy jsem z DB umazal jedno pole, zapomětliv k čemu je *smich* vrátil jsem jej zpět a vše bude OK za 14 dnů, až se DB vypráší staré záznamy a budou jen aktualizované správně ;)

díky za upozorněni!

mil®

No je to fakt hrozný vůbec nic se mi nechce tejdě smazat jako přečtené. Mám v tom zmatek. *plac*

Nejde, nejde, ale až tak moc to nevadí. Vždyť si pamatujeme, které dotazy jsme již četli... ale kdyby to šlo, bylo by to lepší. :)

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Ještě před dvěma dny mě to fungovalo, dnes už ne.?.

slonbonjohn*

A dnes už to zase fachá. Jupí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]