Nejste přihlášen/a.
Proč když použiji toto tlačítko, tak se mi jako přečtené objeví jen něco a něco zůstane jako nepřečteno. Vždycky počkám až se vše provede a pak dám pokračovat.
mě to běhá v pohodě. Chtělo vy to vymazat cache prohlížeče a pak se uvidí. Dále je záhodno udávat prohlížeč, Admin má vyzkoušenou nefunkčnost nějakých věcí v některých (většinou tedy starších) verzích prohlížečů
IE 6.0.2800.1106IS
Trochu nechápu proč se mi třeba označí jako přečtené jen některé a ostatní zůstanou jak jsou.
A jak se maže cache? Já dávám vcelku pravidelně Nástroje, Možnosti Internetu, Vymazat soubory cookie, Odstranit soubory a Vymazat historii.
mě většinou zůstane jedna neoznačená... pátrám čím to je, ale nějak mi to uniká ![]()
prohlížeč ani cache to neovlivní.
už vím, může za to vylepšení pro zrychlení serveru, kdy jsem z DB umazal jedno pole, zapomětliv k čemu je
vrátil jsem jej zpět a vše bude OK za 14 dnů, až se DB vypráší staré záznamy a budou jen aktualizované správně ![]()
díky za upozorněni!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.