Nejste přihlášen/a.
Nevim zda budou moje informace stacit znam jen prijmeni - Konopeus nevim nic jen ze se mu 11.3.1991 narodila dcera Michaela Konopeusova a to na Slovensku v Kosicich. Moc dekuji za jakoukoli zpravu.
Připadá mi jen podivné, že panu Konopeusovi chcete sdělit radostnou událost 22 let po narození vnučky. Proč tak pozdě? Děcko je nejroztomilejší, když žvatlá, učí se chodit, potom jak si hraje, pozorujeme ho růst, učíme ho jezdit na kole, bruslit...
A ten chudák před sebou uvidí hotovou ženskou. Když jste to neudělal dřív, asi bych pána už po tolika letech s takovou starou novinou nenaháněla. Jaga.
O sve dceri vi i kdyz se o ni nestaral,nevi ale o svem vnukovi myslim ,ze ta otazka byla snad srozumitelna...
Jako mladou mne mnohé nezajímalo. Slyšela jsem občas vyprávět něco ze života od rodičů. Až v 65 ti letech mi vrtá hlavou, jestli to s mým dědečkem bylo tak, jak jsem slyšela, zda to byla opravdu jeho chyba, že se můj otec narodil jako nemanželský. Co s ním bylo dál? Možná padl na frontě 1. světové války, ale možná se oženil a někde v Krkonoších mohou žít jeho potomci.
Prostě mne zajímá jeden kořen stromu mého života. Moje maminka by měla letos 100 roků. Nežije. Přesto se sejde asi 30 členů rodiny k oslavě jejích narozenin. A všichni tam budou důležití. Od nás nejstarších až po ty nejmrňavější. Je dobře, že se máme rádi a cítíme nějakou sounáležitost rodiny.
Jinak si vašich příspěvků vážím. Máte dobré názory.
Na člověka přijdou chvíle,kdy se chce toho dozvědět více o své rodině. I když se s nimi nestýká..Každý člověk by si mohl udělat reseržé ,pokud je to ještě možné i třeba prapra rodiče a jiné lidi z rodiny. Je to velice zajímavé..
Třeba jak dostanete papíry na psa,tak tam je toho celkem dost-----------Tak nevím.čemu se n ěkdo diví..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.