Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodnocení odpovědí

Od: petr® odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer. Chci se zepta jak může mít Maverick v hodnocení odpovědí výsledek 0,99? Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

my*
hodnocení

0x

až budeš Sys tak pochopíš :o)

hodnocení

To jsem se toho ale moc nedozvěděl!

to je ale nesmysl, co? Také nechápu, ale už je to jedno protože toto hodnocení bude během pár dnů nahrazeno jiným ;)

On je prostě lepší než nejlepší *smich*

cybermagefroll*
Ano, na každou složitou otázku existuje jednoduchá, nesprávná odpověď *smich*

Já to znám jinak, na každou složitou otázku existuje jednoduchá odpověď :P*smich*

hodnocení

0x

Hezkyyyyy *smich*

Já se nehodnotim a ani to nepřepočítávám, ba dokonce na hodnocení nekoukám...tak opravdu netušim *nevi*

To MY- co tím bylo myšleno? ;)

to je už stejně fuk, ne? Není to nikde vidět... skoro. Resp. všimli jste si změny hodnocení? Další změny budou následovat :)

Všiml...jsem snad nějaké ořezávátko?

P.S. díky za upozornění *haha*

hodnocení

Těch změn je mě poslední dobou nějak mnoho. Jak dlouho budou ještě změny probíhat? Díky.

jak to? Bylo jich jen pár ;) ještě jich pár bude a pak dám zase 2 roky pokoj :-D

my*
hodnocení

0x

To Maverick : zařiď mi u admina admin práva a rád předvedu :o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]