Nejste přihlášen/a.
Proč mi nejde uložit odkaz těchto stránek rovnou mě odkazující na poslední příspěvky?Proč když kliknu na další stránku kope mě to na Otázky bez odpovědí?Proč když vlezu do nějaký otázky a dám zpět zas mě to přesměruje do Otázek bez odpovědí?
strašně mě to štve a zdržuje
(resp. vím proč ale prosím o nápravu, tahle nová myšlenka je dost kokotská)
:o)
hmm ale pořád mi nejde uložit přímo odkaz na Poslední příspěvky, když to má stejnou adresu jako Rubriky a Otázky bez odpovědí není se čemu divit že? poradte.cz/...
:o)
ok, takže jinak... pokud někdo není registrovaný a zrovna nelistuje s posledních odpovědích, je vždy automaticky v rubrikách. Registrovaní resp. přihlášení se ocitnou vždy tam, kde hlavní stranu opustili tzn. jsou vráceni na místo, které nejvíce používají.
Nevím proč, ale u tvého nicku se nastavení neuložilo. Tuším, že bude chyba v Javascriptu - nenačetl se ti akutální, ale pořád se používá stará verze - smazat cache... pak # by se neměl v adrese nikdy objevit - pokud se objeví, nefunguje korektně javascript
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.