Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zaznamenal jsem nějakou novinku v horním obrázku - STOP SPAM. Pokud to není nějak tajné (jako ještěrka), tak bych se rád dozvěděl, jaký to má význam nebo účel. Děkuji Vám za reakci a zdravím!
jen marketingový (možná) a jako výstraha lidem, kteří si sem systematicky vkládají reklamu, že to pravděpodobně nebude mít úspěch. Celkem pravidelně a systematicky vyhledávám SPAM, takže se dá říci, že je ho tu o poznání méně než kdekoli jinde (v diskuzích) a teoreticky pak mají ostatní odkazy o to větší váhu.
Některé odkazy jsou ostraněny hned a na jiné se přijde až na základě nově zadaných a pak se zpětně vyřeší i 2 měsíce staré...
nic extra
Dobrý den, děkuji Vám za vysvětlení. Já jsem si na to kliknul a ono to nic nedělá. Už na to klikat nebudu, abych to snad nepoškodil. Zdravím!
lidus - klikat se může, ale opatrně a s citem. Ovšem, výsledek je jen znovunačtení hl. stránky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.