Ahoj od včerejška se vůbec nemůžu dostat do poradny,hlavně na otázky a odpovědi vždy to napíše cekejte přenos dat ale to je asi tak všechno,mám mobilní internet a do ted s tím nebyl problém.fakt si nevím rady diky
zkuste to ještě jednou a napište jaký máte prohlížeč
macka80*
To jste nepochopil, ja mám internet v mobilu od T-mobile takže nevím jaký bych měla mít prohlížeč ale před tím vše klapalo, teď jenom hláška cekejte přenos dat
Přesně tak,nebo-li dívala ,teď už nemůžu ani radit nešlo by nezodpovězene a poslední odpovědi dát zase na hlavní stranu
al bunda*
Pořád to tam je - vlevo nahoře.
macka80*
Bundo,já mám internet v mobilu a stránka se mi zobrazuje jinak je to prostě uděláno tak aby to šlo v mobilu,nemám tam žádný v pravo nebo levo na hoře,mám prostě jen ten oranžový sloup a dole pod ním( otázky bez odpovědi) poslední odpovědi) a ještě něco už nevím,no a když to chci otevřít tak to napíše:cekejte přenos dat a to je vše takže se nikam nedostanu a před tím žádný problém.Co s tím?
, mě to taky od včerejška tak nějak hapruje! nejdou vložit dotazy, nebo mám napsaný dotaz a najednou že nějaká chyba na servru!
a to předt tím nedělalo
macka80*
Hm,tak to jsme na tom podobně,já fakt už nevím co s tím potřebují zpět vytáhnout otázky a odpovědi ven,stejně to tak bylo lepší,teda alespoň já si to myslím
potvrzeno, některé stránky mají nově jinou "logiku běhu" a některé věci jsem zapomněl odmazat. Jednou takovou bylo i duplikování rubriky, coz mělo neblahé (Vámi uvedené) příznaky. Nyní je vše opraveno.
Těžko říct, co s tím. Ještě chvilku potrvá, než uživatelů připojujících se přes mobil bude tolik, aby bylo nezbytné optimalizovat stránky i pro tyhle prohlížeče. Promiň, opravdu netuším, jak se to zobrazuje. Ale když už přenášíš data mobilem, co tak k tomu mobuilu připojit ještě noťas? Jinak ti nedokážu poradit. Obávám se, že pokud nezačneš používat notebook, budeš muset chvilečku počkat, než Administrátor doladí některé detaily - o těch odpovědích dole se uvažuje a nejspíš i dojde k realizaci. Hezký den.
poslední odpovědi určitě dám i na jejich původní místo, vydržte. Je tam volné místo, takže proč ne? Jinak chyba bude v prohlížeči tzn. že prohlížeče v mobilu apd nejsou tolik propracované a neumí zdaleka všechno. Tyhle novinky jsou založeny na Ajaxu resp. Javascriptu, ktery zjevně zcela nezvládají
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.