Nejste přihlášen/a.
Prostor pro další kecání o srazu ![]()
Vzkaz pro Claymana: :P:P:P
A tohle bude asi ráno: ![]()
Mave, myslím, že se budeš muset naučit pít pivo. Protože na příští sraz u mě koupíme samovychlazovací sud a sám bych to nezvládl.
BTW Spider a Clayman jsou na tom stejně. Nejen počítačem živ jest člověk.
No den neřešim,ale spíš tu noc a v noci se seká tráva blbě :D
jeeee já mam vlastně tu alergii pamatuješ? ![]()
No to nemůžeme! Já mu věnovala spoustu svých těžce vydělaných peněz! Vy ne? Představ si, že my tam přijedeme. Nic nezaplaceno a Al se někde doma v klídku zrube. Nebo si myslíš, že by nám je pak vrátil, když je promění v samovychlazovací sudy piva?
Čaute bando! Koukám, jak se to tady opět hezky rozjíždí! A beze mne? Chvilku Vás člověk nechá o samotě a sodoma-gomora! ![]()
Jojo už se na Vás těším. Jestli to tak bude dál pokračovat, to bude mazec. A ne, že se zase někdo pod záminkou sprchování bude ulejvat! ![]()
No tak už mi pomalu začíná být jasné, proč je tak malý zájem o setkání - vy jste naprostí maniaci!
Poradci a zejména poradkyně z vás mají hrůzu!
OK, tak kamarádku - nemusí to být zrovna manželka.
Sakra já se budu starat mlaďochům o zábavu a o děvčata, ne? Kde to jsme?
Tak to tak vypadá, že otec Al s sebou bere modlitební knížku, krucifix a růženec a bude předříkávat. No nic, rozjedu to v zákristii. ![]()
Ty jsi super, já věděla, že se přidáš, však jsme si to slíbily, vlastná já Tobě. Určitě počkáme..., mám nějaký vnitřní pocit, že se někdo přidá. ![]()
![]()
![]()
Hmmm. Beru modlitební knížku po babičce, předčítat vám nic nebudu a jedu viditelně jen proto, abych to zaplatil a přivezl Spidera... ![]()
Ať se mladí vydovádí...
Až budu starým mužem budu staré knihy číst a mladé víno lisovat. Až budu... ![]()
![]()
Jště že s námi jedeš, aspň přijdeš na rozumnější a hříšnější myšlenky. My Tě nedáme, neboj!
Budeme bojovat s Tebou. ![]()
![]()
Vycházíš ze zcela mylné informace - totiž z toho, že já mám potřebu Tě poznávat na parkovišti. Na to zapomeň. Ty potřebuješ najít moje auto... Jinak jedeš vlakem až tam.
Taky si myslím, že tyto mátové bonbóny by měl každý mít s sebou. :DOsvěží lépe než rezavý mok, jenž dělá z mozku chmelnatou kostku.
Navíc je to přece "svěžest, která sbližuje ..."![]()
![]()
Vážení, víte, že kromě bowlingu jsem pro vás na noc mezi 16. a 17. srpnem objednal i částečné zatmění Měsíce?
Přítulkyni sis měl vzít s sebou sám. Nemůžu zařídit úplně všechno... Příště...

BTW - Omlouvám se, objednal bych úplné zatmění Měsíce, ovšem za ty prachy jsem to prostě neukecal... A ne, že bych se nesnažil. Ovšem úplné zatmění může být vytvořeno v místním restauračním zařízení. Pravda, nejspíš nepůjde o Měsíc..
Tak už za týden jedeme. Je tu někdo, koho bere cestovní horečka? nebo zvědavost? Nebo tak něco?
Legračně mě z vás lechtá u žaludku, jen tak přemýšlím, jestli to nesouvisí s dnešním obědem, no uvidíme ... :D
Těším se na vás.

Vyčerpali jsme 100 odpovědí, někdo musí založit nové téma - já to nebudu.
Nechtěl jsi tím říct, že manželka uvařila utrejch, ale nepochybně jsi nám chtěl sdělit, že Ti navařila tak dobře, že ses prostě nemohl odtrhnout od těch dobrot a normálně ses přežral?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.