Nejste přihlášen/a.
Prostor pro další kecání o srazu
Vzkaz pro Claymana: :P:P:P
A tohle bude asi ráno:
Mave, myslím, že se budeš muset naučit pít pivo. Protože na příští sraz u mě koupíme samovychlazovací sud a sám bych to nezvládl.
BTW Spider a Clayman jsou na tom stejně. Nejen počítačem živ jest člověk.
No den neřešim,ale spíš tu noc a v noci se seká tráva blbě :D
jeeee já mam vlastně tu alergii pamatuješ?
No to nemůžeme! Já mu věnovala spoustu svých těžce vydělaných peněz! Vy ne? Představ si, že my tam přijedeme. Nic nezaplaceno a Al se někde doma v klídku zrube. Nebo si myslíš, že by nám je pak vrátil, když je promění v samovychlazovací sudy piva?
Čaute bando! Koukám, jak se to tady opět hezky rozjíždí! A beze mne? Chvilku Vás člověk nechá o samotě a sodoma-gomora! Jojo už se na Vás těším. Jestli to tak bude dál pokračovat, to bude mazec. A ne, že se zase někdo pod záminkou sprchování bude ulejvat!
No tak už mi pomalu začíná být jasné, proč je tak malý zájem o setkání - vy jste naprostí maniaci!
Poradci a zejména poradkyně z vás mají hrůzu!
OK, tak kamarádku - nemusí to být zrovna manželka.
Sakra já se budu starat mlaďochům o zábavu a o děvčata, ne? Kde to jsme?
Tak to tak vypadá, že otec Al s sebou bere modlitební knížku, krucifix a růženec a bude předříkávat. No nic, rozjedu to v zákristii.
Ty jsi super, já věděla, že se přidáš, však jsme si to slíbily, vlastná já Tobě. Určitě počkáme..., mám nějaký vnitřní pocit, že se někdo přidá.
Hmmm. Beru modlitební knížku po babičce, předčítat vám nic nebudu a jedu viditelně jen proto, abych to zaplatil a přivezl Spidera...
Ať se mladí vydovádí...
Až budu starým mužem budu staré knihy číst a mladé víno lisovat. Až budu...
Jště že s námi jedeš, aspň přijdeš na rozumnější a hříšnější myšlenky. My Tě nedáme, neboj! Budeme bojovat s Tebou.
Vycházíš ze zcela mylné informace - totiž z toho, že já mám potřebu Tě poznávat na parkovišti. Na to zapomeň. Ty potřebuješ najít moje auto... Jinak jedeš vlakem až tam.
Taky si myslím, že tyto mátové bonbóny by měl každý mít s sebou. :DOsvěží lépe než rezavý mok, jenž dělá z mozku chmelnatou kostku. Navíc je to přece "svěžest, která sbližuje ..."
Vážení, víte, že kromě bowlingu jsem pro vás na noc mezi 16. a 17. srpnem objednal i částečné zatmění Měsíce?
Přítulkyni sis měl vzít s sebou sám. Nemůžu zařídit úplně všechno... Příště...
BTW - Omlouvám se, objednal bych úplné zatmění Měsíce, ovšem za ty prachy jsem to prostě neukecal... A ne, že bych se nesnažil. Ovšem úplné zatmění může být vytvořeno v místním restauračním zařízení. Pravda, nejspíš nepůjde o Měsíc..
Tak už za týden jedeme. Je tu někdo, koho bere cestovní horečka? nebo zvědavost? Nebo tak něco?
Legračně mě z vás lechtá u žaludku, jen tak přemýšlím, jestli to nesouvisí s dnešním obědem, no uvidíme ... :D
Těším se na vás.
Vyčerpali jsme 100 odpovědí, někdo musí založit nové téma - já to nebudu.
Nechtěl jsi tím říct, že manželka uvařila utrejch, ale nepochybně jsi nám chtěl sdělit, že Ti navařila tak dobře, že ses prostě nemohl odtrhnout od těch dobrot a normálně ses přežral?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.