Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké nové rubriky na poradte.cz

Od: admin® odpovědí: 12 změna:

Zdravím Vás,
již delší dobu nestačí stávající rubriky a je na čase nějaké přidat. Nemusí to být jen podrubriky, ale klidně i velké rubriky.

Navrhuji:
rostliny a pěstování/určení rostliny
auto moto/administrativa (doklady?)
nejen pro ženy/ nehty
HOBBY a kutilové/písničky (určení jaká je to písnička apd)
HOBBY a kutilové/RC modely
HOBBY a kutilové/práce se dřevem
HOBBY a kutilové/práce s kovem atd

HOBBY a kutilové se ale pere s rubrikou domácnost a bydlení, takže jsem na vážkách jak se s tím vypořádat... přesunout?

Určitě je řada dalších rubrik, které by se hodily, takže sem s nápady! :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Čím víc rubrik, tím větší chaos. Ale samostatná rubrika "Gelové nehty" má jistě budoucnost.

Sohlasím s Ale, rubriku nehty ano, ostatní je zatím zbytečné.

šťastná*
hodnocení

0x

Já mám pocit, že gelové nehty jako rubrika či podrubrika mají dost dobrou šanci. S těmi dotazy a radami se roztrhl pytel. Jinak mě zatím nic nenapadá. Ale zkusím do srazu ještě popřemýšlet.

Nehty a určování rostliny, možná v auto moto administrativa, jinak bych to dál nechal

plaky*

nazov pesnicky a manikura... *palec*

martina30*
hodnocení

0x

Jsem tu krátce,ale taková rubrika o zdraví tam se dá těch témat hodně rozvíjet*slunce*

Zdraví tu jéééééééé, ve Společnosti.:)

Bou noc.

St.

martina30*

To sice je ,ale pokud se podívám tak o zdraví nic moc a je tam miš maš.*nevi*Já ještě dobrounoc né*kafe*

jarmik*
hodnocení

0x

brainstorming bez velkýho uvažování:

- svatba (pod rodinu)

- kariéra (pod práce)

- tipy na ubytování (pod cestování)

- tipy na výlet (pod cestování)

- řemeslníci - doporučení, řemeslníci - varování (pod bydlení)

martina30*
06.08.08 23:57
jarmik*

Jo, a školu bych namísto předmětů rozdělil spíš na VŠ - SŠ - ZŠ - MŠ - jesle - mateřský centra:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]