Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový editor textu

Od: admin® odpovědí: 9 změna:

Právě jsem vyměnil původní editor za nový. Je to velká změna (původní verze 2.2 z roku 2005) a nová verze (2.6.2 z června 2008) už umí lépe spolupracovat především s Firefox 3.0 a dokonce Operou 9.50. To si zaslouží oslavu! *pivo*

Tak jako každá změna i tato přináší možné riziko, že nebude hned od začátku dobře spolupracovat a vyžádá si nějaké úpravy. Nejzásadnější jsem již udělal a na další možná přijdeme společně. Pokud bude někomu zlobit, ať nejprve vyčistí cache prohlížeče, kde by mohly být schované původní knihovny. Klávesové zkratky fungují dál.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtahavel*
hodnocení

0x

Konečně! Takže můžu vesele Operovat :). Díky admine že se tady tak o všechno staráš :)

vojtahavel*

Hi, nadšení vypršelo, pokud chci napsat v Opeře článek, tak mi to napíše Vaše přihlášení vypršelo...a cokkies mám povolené :(

vojtahavel*

Tady tapetuju :D jsem aktualizoval stránku, dostal jsem se k psaní ale editor se mi nezobrazil...zajímací

al bunda*

A mluvíš o Poraďte, nebo o Píše?

já si vesele píšu z Opery 9.50 a musím říct, že vše funguje ;) ... zkus se přihlásit na hlavní straně poradte.cz a pokud půjde, tak mi řekni, kde ti to nešlo ;)

mil®
hodnocení

0x

Pěkný. Zatím mi to funguje. *klik**cteni*

má to ještě 2 mouchy (barva a velikost okna se smajlíky, ale to se vyřeší s novým designem) ;)

hodnocení

jsem zmaten: Spider mě upozornil, že si nemůže ani škrtnout - nefunguje mu editor a nemůže psát. Zjistil jsem, že na druhém PC mi to dělá to samé. Zkusil jsem přesunout editor v rámci serveru a zdá se, že to pomohlo. V nejlepším případě se pokousali nové a staré knihovny v prohlížeči a ani smazání cache nepomohlo... tak nevím.

vojtahavel*
hodnocení

0x

Tak abych nedělal zmatky, já myslel včera píše.cz a na poraďte jsem to ani nezkusil. V Opeře už mi funguje editor na obou dvou stránkách. Ještě jednou děkuji Pavle, mám radost ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]