Nejste přihlášen/a.
Dámy a pánové, chlapci a děvčata,
už je to tady! Velké setkání poradkyň a poradců připravujeme na srpnový víkend 16.-17. 8. 2008 někde v oblasti mezi Velkým Meziříčím a Žďárem nad Sázavou (děkuji za Vaše případné tipy na vhodné místo). Termín je pevný, s tím se hýbat nebude a penzión, nebo hotel kdekoli v uvedené oblasti je otázkou vhodné volby. Program bude sestaven podle počtu přihlášených účastníků, oproti loňskému roku není nocleh v penziónu povinný (toto neplatí pro "Sys"ly, ti budou v penzionu spát povinně všichni).
Počítejte s tím, že budu chtít zálohu na nocleh, pro ty co nebudou přespávat pak na pronájem sálu, herny nebo něčeho podobného. Záloha se v případě neúčasti vracet NEbude - máte tak silnější motivaci se skutečně zúčastnit. Číslo účtu a částku sdělím interní poštou. Slovenským zájemcům o účast se opět omlouvám za zvolené místo, ti to budou mít daleko všichni. Neumím jezdit vlakem, tudíž místo srazu bude dostupné autem. VÁŽNÍ(!) zájemci se přihlásí, oslovím je interní poštou. Až budu vědět kdo pojede, budu řešit to ostatní.
Takže hlaste se, kdo jede.
Díky a hezký den.
No nazdar, škoda že je to setkání v takový nevhodný termín, hned bych taky jel poznat osádku adminstva tohoto super serveru. No nic, tak snad příští rok to vyjde (pokud teda bude nějaké repete).
Nooo jestli na nej mas cislo tak mu muzes zavolat,ale poradit nepotrebuji
btw, nechces zajet na malovani?
Naprosto nezadržitelně se blíží uzavírka termínu přihlášek na Setkání Poraďte 2008.
Zbývá posledních (teď už necelých) 25 hodin.
Kdo ještě váhá, má poslední šanci.
Hezký den.
Ty si vážně fandíš, ale to bude nedostatkem informací. Smiř se s tím, že o nás prostě NENÍ zájem...
Asi jsem neměl říkat, že se jede s manželkama...
Hmmm.. Jsem úplně blbej.
Já pořád zapomínám, že jsi jen krátce ženat a stále ještě žiješ v líbánkách.
Tak jo. Vypisuju speciálně jedno volné místo u mě na pokoji.
Jen pro děvčata samozřejmě.
(A včíl mudruj Klajmane.)
Počítejte se mnou taky. To si nemůžu nechat ujít. Loni to byla fakt pecka. (Viď Mave?) Jenom doufám, že bude více žen. Sakryš, asi bych měla napsat mužů, ne? Jsem nějaká divná...
Neblbni, Ty jsi ja Sarkozy s Euroústavou.. Co to je za volbu? Ano, nebo jo...?
Jen počkej. Když budeš zlobit, dostaneš ji na pokoj Ty.
A že byste se taky někdo na něco zeptal Šťastné?
Abyste se nedivili a všechny holky nebyly na jednom pokoji a bez Vás ...:P
Dobrý nápad!
Zvážím variantu "kluci s klukama - holky s holkama". Vypadá to jako dobrý nápad.
Narazivše (Naraziv?) na neprůstřelnou logiku ženy mudrc zahalil svou tvář do pláště a skonal...
Navrhuji, aby se spalo společně v jenom pokoji. Nebudeme se alespoň hádat kdo s kým. To se pozná (nebo nepozná) až v noci
S tímto nemohu souhlasit, bývá obvyklé, že při tomto chumlu se na někoho zapomene, ba i hůř nedostane.
Já se vracím ke svému jednolůžku.
Víte co? Pokoje se objednají na počet účastníků a já pak prostě určím, kdo s kým bude spát. A nehádejte se už.
Já vím, ono je to jedno. Stejně se rozejdete podle svých představ. Mimochodem vnitřní poštou jsem od "neznámého autora" dostal otázku, zda letos vezmeš i manželku?
Kdo ví, pro koho letos.
Pro Mavericka už ale ne. On je pak nechtěl bůů...
Letos ať si poradí sám, chlapec.
Já se už starám jenom o sebe. Fakt.
Už se na vás těším!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.