Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AKCE

Od: spider® odpovědí: 19 změna:
Tak jako v loni bude i letos o tomto víkendu (14.-15.6.) svolána valná hromada Poradců. K řešení máme spoustu návrhů jak tyto stránky zase o něco vylepšit. Děkujeme tedy za pochopení, že se vám nebudeme moci věnovat tak jako obvykle.
PS: Jelikož Admin zase zaspal ;) píšu toto upozornění opět já :)
Za všechny dobré poradce vás zdraví Spider.
výtka
Upozornění od sys maverick 13. 06. 2008 22:26:05
Admin se přeci stará o nachlazenou paní adminovou :)

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
a stejně jako loni si to napráskal a budou se nám tu množit nešvary za dobu naší nepřítomnosti *andel*
al bunda*
V pohodě, k dispozici jsou tři počítače a Maverick přiveze čtvrtý... Bude to pod kontrolou..
hodnocení

A navíc máme moc hodné návštěvníky ;)
mil®
14.06.08 08:48
Jasně. *jasne*
Vezměte mě s sebou. *plac*
St.
P.S.: Užíjte si to! ;)

hodnocení

Tak hlásím bezpečný návrat *uf*
hodnocení

A Maverick a Adminem jsou chudáčci stále ještě na cestě. Hoši dotoho, hoši dotoho *tanec*
al bunda*
15.06.08 17:13

mil®
hodnocení

0x
Tak nějaké zprávy pro nás. Všichni živí a zdraví? Atd. *pivo* *cteni*
al bunda*
Ještě se neozvali Clayman a Maverick. Sakra chlapi, kde se flákáte?
Jsem tuuuuu, tedy už na pc, doma asi hodinu, poznal jsem skoro celou republiku, potkal plno pěkných holek (tutově rozené jihočešky *frajer* ale nestačil jsem se při adminově řízení ptát *hi* ) aaaaa další věci prozrazovat nebudu, snad jen že to byla supr akce *ua*
vždyť jsem ti psal někdy kolem 21 hod, že jsem přijel... SMS nečteš? :)
al bunda*
Jinak zprávy pro vás budou, předpokládám, že pozitivní a příjemné. Nebudu předbíhat a ani nezopakuju, co už bylo naznačeno. Snad jen že se chystá podobně jako loni sraz Poraďte - ve zhruba stejné oblasti, za přib ližně stejných podmínek, jen jsme se ještě nedohodli, který víkend to bude. Detaily bychom měli zveřejnit na tomto webu tak během jednoho-dvou týdnů.
Hezký den.
Já bych jen dodal, že sraz (jak jej nazval Spider) nebyl ani tak sraz jako návštěva u kolegy. Proto jsme se rozhodli uspořádat pravý sraz, aby se mohlo sejít více než nejužší kruh 4 lidí. Doufám, že na společný sraz přijede více lidí než loni :)

jabraka*
hodnocení

0x

Turecko Česko 2:0

JABR

výtka
Upozornění od sys al bunda 15. 06. 2008 22:18:28
K věci pane kolego. K věci.

jabraka*
hodnocení

0x

Omlouvám se celému národu,zhnusen z fotbalu.

JABRAKA

al bunda*
Fotbal? Co to je?*sok*
takový to s balónem, hraje se to na třetiny... *andel* *smich*
hodnocení

Vždyť jsem to říkal ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]