Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novinky na poradte.cz

Od: admin® odpovědí: 4 změna:

V posledních dnech jsem na poradte.cz udělal několik drobných změn. Vyhledávání jsem svěřil Google.cz a za dva dny jsem raději předělal naše původní vyhledávání. Snad nyní přinese větší užitek.

Opravil jsem chybu, kdy nešlo zrušit zasílání upozornění na novou poštu poradte.cz

Na píše.cz jsem přidal téměř dvacítku nových smajlíků a napadlo mě, že nebylo od věci přidat je i sem. Takže i tady je nespočet smajlíků, které mohou pomoci vyjádřit vaše pocity. Oproti dřívějšímu systému se nahrazení zkratek smajlíky provádí až při zobrazení na stránce a nikoliv jako to bylo dříve tj. před uložením do DB. Věřím, že to eliminuje možné problémy.

Ještě chystám několik menších a větších změn. Do větších počítám odměňování poradců na poradte.cz a kompletní změnu designu. Snad se máme na co těšit :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
*modla* bylo vyslyšeno. Četl jsem si to na blogu a už jsem tě chtěl kontaktovat *zed* jak je možný, že to nejde tady *sok*
Ale *uf*
*placni* *palec* jsi nejlepší *pivo *houpi*
*bezim* nešel by sem dát i ten nějakej vykulenej? :P *cteni*
A nějaký zelený by jsi nechtěl ;)
*blee*
*jasne* jeden tu máme...a nebo zelený vykulený? *frajer* *placni*
Zelený usměvavý s šátkem přeš oči ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]