Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevím, kdy přesně, ale přeci. Myslím, že to bylo včera, ale jistý si nejsem.
No, a o co jde? Úvodní obrázek (horní) na stránkách poradny už není zimní, ale je asi jarní nebo neutrální. Hlavně, že ty vločky vzal čas (nebo admin). Chtěl jsem na to jen upozornit, aby se to vědělo . Děkuji za Váš čas, který jste tomuto příspěvku věnovali, neb jinak není moc zajímavý ani přínosný. Ale, třeba si toho někdo nevšiml. Zdravím!
Dobrý den, jo jo, je už asi tady a opravdu se vším všudy. Včera jsem prospal pozdní odpoledne a část večera. Byl jsem zcela uondán a nebyl žádný důvod k uondání. Tak, snad nejsem sám, koho to zmáhá. Zdravím!
Dobrý den, tak, kytičky jsou fajn, ale také poroste zase plevel. Jinak, sedmikrásky kvetly celou zimu. Zdravím!
Dobrý den, děkuji za vysvětlení, ale to jsem nyní za "truhlíka". Vsadil bych se, že v pátek bylo ještě nasněženo. Zdravím!
doplněno 02.03.14 10:10:Tak, to je možné - ale, "rozkecat" by se to mělo. Nebo alespoň hlásit či udat .
Ano, jde o to, že před zimou nám Admin nechá logo poradny zasněžit a s přicházejícím jarem vločky zas nějak nechá roztát
Dobrý den, děkuji Vám za upozornění, že jaro se dostavuje pravidelně . Ale, asi šlo o ten obrázek na poradně. Ano, unavit se na vlastním je vždy lepší, než se unavovat na cizím (i když snad za peníze). V úterý má pršet, ale jinak prý bude březen teplý a suchý.
Tak, to asi budu muset i já něco dělat na zahradě. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.