Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na poradnu už přišlo jaro!

Od: ben® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, nevím, kdy přesně, ale přeci. Myslím, že to bylo včera, ale jistý si nejsem.

No, a o co jde? Úvodní obrázek (horní) na stránkách poradny už není zimní, ale je asi jarní nebo neutrální. Hlavně, že ty vločky vzal čas (nebo admin). Chtěl jsem na to jen upozornit, aby se to vědělo . Děkuji za Váš čas, který jste tomuto příspěvku věnovali, neb jinak není moc zajímavý ani přínosný. Ale, třeba si toho někdo nevšiml. Zdravím!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bene,ano,také jsem si všimla.Mám radost,že už bude jaro se vším všudy*ua*Zdravím.

ben®
hodnocení

Dobrý den, jo jo, je už asi tady a opravdu se vším všudy. Včera jsem prospal pozdní odpoledne a část večera. Byl jsem zcela uondán a nebyl žádný důvod k uondání. Tak, snad nejsem sám, koho to zmáhá. Zdravím!

hodnocení

0x

Snad se už brzy objeví i nějaká ta kytička a hodně *slunce*.

ben®
hodnocení

Dobrý den, tak, kytičky jsou fajn, ale také poroste zase plevel. Jinak, sedmikrásky kvetly celou zimu. Zdravím!

hahanaj*

jo kytičky už kvetou ..je to krása a věřím, že brzy rozkvete i poradna

Na poradnu už přišlo jaro!

hodnocení

0x
Už před týdnem, ale obrázky mají nastaveno cachovani na 7 dnů, takže se to každému změní za 1-7 dnů :)
doplněno 02.03.14 10:05: Kdepak, náhodou jste asi jeden z posledních u koho se to projevilo a vsadil bych ze půlka si toho ani nevšimla, což je dobře, znamená to že klasické logo mají zafixovano :-D
ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji za vysvětlení, ale to jsem nyní za "truhlíka". Vsadil bych se, že v pátek bylo ještě nasněženo. Zdravím!

doplněno 02.03.14 10:10:

Tak, to je možné - ale, "rozkecat" by se to mělo. Nebo alespoň hlásit či udat .

hop®
hodnocení

0x
Jojo, jako kazdy rok touhle dobou ;)
Priznam se ze podobne zmeny, ktere nemaji vliv na fukcnost poradny nejak moc nevnimam. *hi*
Pocasi si naopak vsimam a mam radost, ze rano nemusim rozmrazovat auto, ze na obed uz nemusim chodit nabaleny jak pumpa, ze nemusim vstavat za tmy! *tanec*
Co se tyka me unavy, nijak ji prichazejicimu jaru nepricitam, spis za to muze pracovni vytizeni, on jeden den volna za mesic neni moc. Ale ted si to trosku vynahradim, pocitam ze v utery to v praci "zapichnu" a vyrazim na chajdu aktivne odpocivat - odzimovat a odstranovat nasledky zimy. S sebou vezmu kamarada, ktery ma jarnaky a udelame si takovy prodlouzeny vikend. Verte mi, ze se moc tesim! :)
doplněno 02.03.14 11:40:

Ano, jde o to, že před zimou nám Admin nechá logo poradny zasněžit a s přicházejícím jarem vločky zas nějak nechá roztát :)

ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji Vám za upozornění, že jaro se dostavuje pravidelně . Ale, asi šlo o ten obrázek na poradně. Ano, unavit se na vlastním je vždy lepší, než se unavovat na cizím (i když snad za peníze). V úterý má pršet, ale jinak prý bude březen teplý a suchý.

Tak, to asi budu muset i já něco dělat na zahradě. Zdravím!

hodnocení

0x

Já mám poradnu ještě zasněženou. Ale hlavně že už mám jaro za okny a trochu i v těle.

Překvapuje mě, že se něco mění jaksi postupně, ne najednou. Nevím, co je to cachování na 7 dnů, a vzhledem ke skutečnému jaru mě ani nemrzí, že jsem někde mezi posledními :).

hodnocení

0x

@kimba: My máme jaro už 14 dnů. Kytičky kvetou už dávno. Ty žluté rokusy vykvetly už minulý týden a fialové až tento.

Na poradnu už přišlo jaro! #2
Na poradnu už přišlo jaro! #3
ma*

jé, to je nádhera, my máme napučené rododendrony :) už aby tu to pravé jaro a zeleno bylo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]