Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám vnučku

Od: lidus* odpovědí: 30 změna:

Vážení tak mám druhou vnučku, narodila se fofrem dnes ráno, má 3500gr a 50cm, je krásná a holohlavá. Jmenuje se Izabela. L

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Velká a upřímná gratulace ! *houpy* *mala* *slunce*

hodnocení

0x

To je super, ne? Blahopřeji! Dítko do rodiny je vždy radost!

hodnocení

0x

Izabelka, překrásné jméno! Přeji té malé hodně zdraví, ať vám dělá hodně radosti.

hodnocení

0x

Taky gratuluji. Děti jsou základ. Hezké jméno!

ladinpraha*
01.03.14 19:44
hodnocení

0x
Mám vnučku

alileta*
hodnocení

0x

Gratuluju!

Četla jsem tu Váš příběh a tak vím, že si konečně zasloužíte trošku toho štěstíčka. Ať je ta maličká zdravá a dělá vám samou radost.

jm*
hodnocení

0x

I já se připojuji ke gratulaci :)

hodnocení

0x

Liduško.Vše Nejlepší Vám i celé rodině:)Ať je holčička zdravá a ať Vám dělá pouze jen radost a radost:) denny-hebdova.blog.cz/... "_blank">

naufrago*
hodnocení

0x

Jaaaaj, to bude Izabelek za pár let ve školách :) Gratuluji moc! Já mám Isabelku neteř, dneska již sedmiměsíční. Při narození vážila sotva polovinu té Vaší :) zato vlasů měla spoustu...

hodnocení

0x

I já gratuluji moc. *slunce*

lidus*
hodnocení

Moc vám všem děkuji, snad to všechno nějak přežijeme a bude zase líp. Vnučky, to jsou naše sluníčka a na ostatní problémy není čas. L

ma*
hodnocení

0x

Izí, Izabelka to je krásné jméno! Gratuluji, ať se holčičce i mamince vede!

xixi*
hodnocení

0x

Velká gratulace :) Ať se daří dobře vnučce i její mamince *slunce*

eulalie*
hodnocení

0x

Tak ať se miminku daří a mamince taky. Gratuluji a přeji hodně štěstí. :)

martinaa*
hodnocení

0x

Také moc gratuluji, a také mamince více štěstí, ať to všechno dobře dopadne.

hodnocení

0x

Izabelce přejme hodně zdraví ,štěstí a´t se jí v životě dobře daří. A babičce radost z malé krásky a určitě narostou jí krásné vlásky ...

cituska*
hodnocení

0x

Izabelce přeji jen vše nelepší a hlavně hodně štěstí v životě *houpy*

hodnocení

0x

Babičko, veliké gratulace vám arodičům. Izince, Belince, přeji krásný, zdravý, pohodový život v láskyplné rodině. :-D

hodnocení

0x

To jsem celá já. Jako vždycky přijdu s křížkem po funuse. Všichni už všechno napsali. Tak aspoň ten slavný výrok Milúny ze Slunce, sena...HODNĚ ŠTĚSTÍ! *houpy* Jaga.

hodnocení

0x

Dobrý den. Také se připojuji k velké gratulaci, přeji hodně zdravíčka, štěstíčka a ať Vám dělá jen samou radost ! *slunce*

korina*

že by mé přání bylo poslední? dítě do domu , štěstí a radost do domu. Hezké jméno ale pokud se hodí k příjmení! vše nejlepší mamince a celé rodině.

culdabulda1*
hodnocení

0x

Zdravím, Liduško - Izabela je královské jméno, gratuluju celé rodině a přeju Vaší vnučce hodně zdraví - a ke královskému jménu pokud možno, i královský život. Marcela.

pt®
hodnocení

0x

Liduš, ať vám malá holčička roste ve zdraví a do krásy. *houpy* Posílám růžové přáníčko:

Mám vnučku #2
lidus*
hodnocení

Díky všem, holky jsou v pořádku a právě pro ně děda jel, vařím a nestíhám. Já tolik toužila po klidném stáří, sama potřebuju pomoct a teď to mám. Ještě jsem dostala na starost i kocoura aby nelezl malé do koše.No, nějak se s tím vším poperu.

Liduš, jestli je vaše mladá akční po vás, budete mít velkou pomoc v ní. Uleví vám, se spoustou činností, které domácnost vyžaduje. Určitě budete potřebovat všichni nějaký čas, než se zaběhne systém. A pak už ani ten kocour u miminka nikomu vadit nebude. ;) Asi tohle píšu jen proto, abych vás potěšila a řekla vám, že každé zlo je k něčemu dobré. A zas bude lépe. Držte se.

Mám vnučku #3

cobrak*
hodnocení

0x

Ajajaj, propásl jsem to, ale i tak dodatečně gratuluju! ;)

lidus*
hodnocení

Holky už jsou doma, kocour spí semnou a s dědou v posteli (pozor, mému muži co je dost cimprlich, to vůbec nevadí a ani se nebojí, že by mohl něco chytit.)

hodnocení

0x

Gratuluji, hodne zdravi vsem!

hodnocení

0x

Gratuluji! Má hezké, nezvyklé jméno.

anonym96
hodnocení

0x

Izabela je krásné jméno :) Gratuluji :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]