Jaaaaj, to bude Izabelek za pár let ve školách Gratuluji moc! Já mám Isabelku neteř, dneska již sedmiměsíční. Při narození vážila sotva polovinu té Vaší zato vlasů měla spoustu...
To jsem celá já. Jako vždycky přijdu s křížkem po funuse. Všichni už všechno napsali. Tak aspoň ten slavný výrok Milúny ze Slunce, sena...HODNĚ ŠTĚSTÍ! Jaga.
Zdravím, Liduško - Izabela je královské jméno, gratuluju celé rodině a přeju Vaší vnučce hodně zdraví - a ke královskému jménu pokud možno, i královský život. Marcela.
Liduš, ať vám malá holčička roste ve zdraví a do krásy. Posílám růžové přáníčko:
lidus*
Díky všem, holky jsou v pořádku a právě pro ně děda jel, vařím a nestíhám. Já tolik toužila po klidném stáří, sama potřebuju pomoct a teď to mám. Ještě jsem dostala na starost i kocoura aby nelezl malé do koše.No, nějak se s tím vším poperu.
Liduš, jestli je vaše mladá akční po vás, budete mít velkou pomoc v ní. Uleví vám, se spoustou činností, které domácnost vyžaduje. Určitě budete potřebovat všichni nějaký čas, než se zaběhne systém. A pak už ani ten kocour u miminka nikomu vadit nebude. Asi tohle píšu jen proto, abych vás potěšila a řekla vám, že každé zlo je k něčemu dobré. A zas bude lépe. Držte se.
Ajajaj, propásl jsem to, ale i tak dodatečně gratuluju!
lidus*
Holky už jsou doma, kocour spí semnou a s dědou v posteli (pozor, mému muži co je dost cimprlich, to vůbec nevadí a ani se nebojí, že by mohl něco chytit.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.