Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesplacený dluh

Od: vahe* odpovědí: 4 změna:

Už to tu asi bylo napsáno,ale...jak a kde získat adresu dlužníka? Doporučený dopis do vlastních rukou nepřijal,vrátil se mi zpět,telefon údajně ztracený.Kdyby jste tedy někdo znali v Milevsku Stanislava Orsága poslední adresa podnikání Lipová cesta 747/3,bydlel v bývalém areálu Madety v pronajatém bytě a měli na něho nějaký kontakt,byl bych Vám vděčný. Jinak varování pro ostatní, aby mu nic nepůjčovali, hlavně tedy peníze. Slibovat umí dobře,ale dodržet slovo, s tím má problém už dlouho. Jinak se zabýval výrobou výměnných dílů na pluhy a opravami krmných vozů pro zemědělce. Údajně zrušená živnost,nějaké exekuce a další podnikání a půjčování si... Předem děkuji a hezký den všem :))

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Pokud vám to stojí za to, oznamte ho na podvod, zvl. když víte, že věřitelů je více. Oznamovat veřejně dlužníka není dobrý nápad.

vahe*
hodnocení

Druzí dluhy hodili za hlavu :(, ale já nejsem milionář a když to jináč nejde,zkusil jsem tohle... :))

miklous*
Zdravím. Proč si myslíte, že to není dobrý nápad? Chápu, že to peníze nikomu nevrátí, ale rozumím tomu, jak je člověk zoufalý a zkouší vše. Když nic jiného, třeba nenaletí někdo jiný... M
vaheatlascz

Přesto doufám,že mi zde někdo adresu či telefon poskytne.Znám jeho maminku i sestru z Prostějova,ale nikdo z nich na něho nemá kontakt.Smutný,ale je to tak..Budu si muset asi udělat výlet do Milevska cca 350km :((

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]