Nejste přihlášen/a.
Už to tu asi bylo napsáno,ale...jak a kde získat adresu dlužníka? Doporučený dopis do vlastních rukou nepřijal,vrátil se mi zpět,telefon údajně ztracený.Kdyby jste tedy někdo znali v Milevsku Stanislava Orsága poslední adresa podnikání Lipová cesta 747/3,bydlel v bývalém areálu Madety v pronajatém bytě a měli na něho nějaký kontakt,byl bych Vám vděčný. Jinak varování pro ostatní, aby mu nic nepůjčovali, hlavně tedy peníze. Slibovat umí dobře,ale dodržet slovo, s tím má problém už dlouho. Jinak se zabýval výrobou výměnných dílů na pluhy a opravami krmných vozů pro zemědělce. Údajně zrušená živnost,nějaké exekuce a další podnikání a půjčování si... Předem děkuji a hezký den všem )
Pokud vám to stojí za to, oznamte ho na podvod, zvl. když víte, že věřitelů je více. Oznamovat veřejně dlužníka není dobrý nápad.
Druzí dluhy hodili za hlavu , ale já nejsem milionář a když to jináč nejde,zkusil jsem tohle...
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.