Nejste přihlášen/a.
Je to tak naschvál? A pokud ne, co s tím?
Děkuju
doplněno 27.02.14 22:47: * pokazila, * řádek
0x
Dobrý den, zkuste si vyčistit mezipaměť a cookies v prohlížeči Vašeho zařízení a potom tuto stránku znovu načtěte. Třeba to pomůže. Zdravím!
doplněno 27.02.14 23:17:Zkoušel jsem nyní mobilní verzi pod OS Linux a ve Firefoxu - vše je OK. Pokud čistíte, tak nezapomeňte na cookies (to jsou "potvory").
Ano, to by mohlo pomoct, @admin tu dělal nějaké malé změny.
doplněno 27.02.14 23:29:Mně to funguje (s prohlížečem jsem nic nedělal)...
Děkuju všem za pomoc.
Dobrý den, jak píše kolega, tak Opera do mobilu je dobrá. Tuším, že se to jmenuje Opera Mini. Jinak, v tom Chrome musíte najít jeho nastavení a tam zmínku a správě cookies a jejich odstranění - musí to tam být. Zdravím!
doplněno 28.02.14 10:35:oprava - zmínku o správě cookies
doplněno 03.03.14 14:16:Už jsem se lekl, že by v Chrome nešlo odstranit cookies. Já ho nepoužívám, zkoušel jsem si Chromium, ale zůstal jsem u Firefoxu. Zkuste tu Operu Mini.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.