Dobrý den, z ničeho nic se mi "pozkazila" mobilní verze tohoto webu. Text se zarovná na levou stranu, zabere pouze polovinu displeje a jedno písmenko je málem na jeden řádku. Je to tak naschvál? A pokud ne, co s tím? Děkuju doplněno 27.02.14 22:47: * pokazila, * řádek
Dobrý den, jak píše kolega, tak Opera do mobilu je dobrá. Tuším, že se to jmenuje Opera Mini. Jinak, v tom Chrome musíte najít jeho nastavení a tam zmínku a správě cookies a jejich odstranění - musí to tam být. Zdravím!
doplněno 28.02.14 10:35:
oprava - zmínku o správě cookies
doplněno 03.03.14 14:16:
Už jsem se lekl, že by v Chrome nešlo odstranit cookies. Já ho nepoužívám, zkoušel jsem si Chromium, ale zůstal jsem u Firefoxu. Zkuste tu Operu Mini.
3/4 good já to mám jen na cca pětině. U mě to dělá Chrome a Next taky. Ostatní normálně. S3 4.4.2 Pred týdnem byla aktualizace Chromu a od té to zlobí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.