Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní verze

Od: agathexp* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, z ničeho nic se mi "pozkazila" mobilní verze tohoto webu. Text se zarovná na levou stranu, zabere pouze polovinu displeje a jedno písmenko je málem na jeden řádku.
Je to tak naschvál? A pokud ne, co s tím?
Děkuju :)
doplněno 27.02.14 22:47: * pokazila, * řádek

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste si vyčistit mezipaměť a cookies v prohlížeči Vašeho zařízení a potom tuto stránku znovu načtěte. Třeba to pomůže. Zdravím!

doplněno 27.02.14 23:17:

Zkoušel jsem nyní mobilní verzi pod OS Linux a ve Firefoxu - vše je OK. Pokud čistíte, tak nezapomeňte na cookies (to jsou "potvory").

praivo*

Ano, to by mohlo pomoct, @admin tu dělal nějaké malé změny.

doplněno 27.02.14 23:29:

Mně to funguje (s prohlížečem jsem nic nedělal)...

hodnocení

0x
Mám stejný problém poslední cca 3h, vyčištení mezipaměti jsem udělala hned a bezvýsledně

hodnocení

0x
Je potřeba znát na jakém je to zařízení, prohlížeči (vyzkoušet alespoň dva) popř i printscreen.
agathexp*
hodnocení

Samsung Galaxy S III mini, používám Chrome. Ve výchozím to jede normálně. Nevím jak a kde smazat cookies...
Google mám rád, ale chrome ani za pra*e, zkoušela jste Operu? Ta je na mobil asi nejlepší.
agathexp*
Cookies jsem nenašla, ale nainstalovala jsem Operu a fakt je to příjemnější. :)
Děkuju všem za pomoc.
ben®

Dobrý den, jak píše kolega, tak Opera do mobilu je dobrá. Tuším, že se to jmenuje Opera Mini. Jinak, v tom Chrome musíte najít jeho nastavení a tam zmínku a správě cookies a jejich odstranění - musí to tam být. Zdravím!

doplněno 28.02.14 10:35:

oprava - zmínku o správě cookies

doplněno 03.03.14 14:16:

Už jsem se lekl, že by v Chrome nešlo odstranit cookies. Já ho nepoužívám, zkoušel jsem si Chromium, ale zůstal jsem u Firefoxu. Zkuste tu Operu Mini.

Taková zmínka tu není, ani po reinstalaci systému to nepomohlo :(
doplněno 03.03.14 14:12: Omlouvám se, je tu, ale nepomohlo.

hodnocení

0x

pozoruji od té doby podobný problém, text mám asi jen na 3/4 šířky displaye. Otevřu to na mobilu a hodím sem screen.

Huawei Ascend Y300, Android 4.1.1, Next Browser

doplněno 03.03.14 14:15:

a teď jsem si všiml, že to dělá jen někdy...

Mobilní verze
Mobilní verze #2
3/4 good :) já to mám jen na cca pětině.
U mě to dělá Chrome a Next taky. Ostatní normálně.
S3 4.4.2
Pred týdnem byla aktualizace Chromu a od té to zlobí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]