Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spousta diskuzí na jedno téma

Od: jaja28* odpovědí: 8 změna:
Tak mám poslední dobou takový pocit, že z Poraďte.cz se stává diskuzní fórum o gelových nehtech. Možná by nebylo špatné, kdyby některého ze zúčastněných tohoto tématu napadlo udělat si samostatné stránky, které by se zabývaly pouze tímto tématem. Jak je vidět, účastníků by se našlo určitě dost a dost. Co vy na to ostatní?*ee*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
*smich**smich**smich**smich**smich**smich**smich**smich**smich**smich**smich**smich*
Admin ví, čemu se směju.

hodnocení

0x
Naprostý souhlas.

hodnocení

0x

jj, v techto pripadech doplacime na dobre SEO poradte.cz. Staci zadat gelové nehty na seznam.cz a je to jasny.

Jediny zpusob jak tyto dotazy omezit je kazdemu nove otazce na gelove nehty dat vytku s odkazem na nejakou predeslou diskuzi a tuto novou smazat. Jiny zpusob me nenapada (tuto moznost maji SYS)...

Tak jsem tak učinil. Gelové nehty již nikdy více *cert*

jj, delam to stejne, asi to bude nejlepsi ;)

miljan*
hodnocení

0x
To není pocit, ale fakt. Už jsem se k tomu také chystal, že navrhnu, ať si založí svoje stránky, ale tak trochu jsem se zalekl, že mě tady někteří roznesou na kopytech. Jsem pro samostatné stránky! Máš moji podporu. *hej*

killli*
hodnocení

0x
Taky souhlasím! *palec*

miljan*
hodnocení

0x
Ještě bych navrhoval diskuse o králíčcích, kde se řeší samé uprdnutí a ukrupnutí. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]