Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bazos - podvodník Norman

Od: anda10* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zaplatila jsem za zboží 1450 Kč (včetně poštovného) na číslo účtu 246973849/0300, variabilní symbol 1223833490. Komunikace s prodávajícím probíhala na úrovni, odpovědi byly rychlé. Co se týče formy úhrady, tak jsme se domluvili na převodu z účtu, on to preferoval a já to taktéž upřednostňuji. Osobní předání bylo možné v Karlových Varech - to je pro mě však nepřijatelné. Od doby zaslání peněz už uplynulo 14 dní. Na e-mailové zprávy nereaguje. Stanovila jsem mu termín 20.3.2014 na zaslání zboží či úhradu finančních prostředků. Muž vystupoval pod jménem Norman, e-mail: jan.norman@seznam.cz

Prosím Vás, máte zkušenost s tímto pánem anebo jste mu zaslali peněžní prostředky na výše uvedený účet a zboží vám taktéž nedorazilo? Pokud ano, prosím, ozvěte se na e-mailovou adresu: rohowska.andrea@centrum.cz anebo telefonicky na 737502498. Mám v úmyslu podat na tohoto pána trestní oznámení na Policii ČR. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Stále se divím, že jsou lidi tak blbý...

Je to fakt zvláštní. Přitom podle projevu paní nevypadá na iq houpacího koně a přesto pošle peníze zřejmě neznámému člověku. Někdy mám pocit, že stačí jen na internet vyvěsit svoje číslo účtu s nějakou pohádkou, a zbytek života člověk díky těmto dobrovolným dárcům už nemusí pohnout prstem. :/

jm*
hodnocení

0x

Vložte tento text na bazoš. Tam najdete možná více podvedených, než zde na poradně.

ukulele*
hodnocení

0x

hlavně jde tu částku vyreklamovat a vaše banka mu to vezme z účtu zpět na ten váš

hanher*
Po takto dlouhé době to už nepůjde, a i kdyby šlo, otázkou by bylo, jestli by ještě bylo z čeho brát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma bazos podvod

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]