Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzavírání dlouhých diskuzí

Od: admin® odpovědí: 6 změna:

Dnes jsem se rozhodl pro uzavírání dlouhých diskuzí. Výzvou byla diskuze o gelových nehtech, která již má 425 odpovědí a ty neustále přibývají. Jsem si jistý, že tak dlouhá diskuze se dávno zvrhla a odpovídá na jinou otázku než byla ta původní (ačkoli téma se drží).

Takto dlouhé diskuze nadměrně zatěžují server a protože naše vlákna mají hiearchii nelze je stránkovat.

Věřím, že tato změna neublíží, ale prospěje. Limitem je 100 odpovědí, po té se diskuze uzamkne.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaja28*
hodnocení

0x
Sláva, sláva, sláva *ua*- můžu jen chválit za toto rozhodnutí, poněvadž tato diskuze - o gelových nechtech - mě už poslední dobou přiváděla k zuřivosti.*cert* Několikrát jsem měla chuť navrhnout, aby si zúčastnění založili vlastní stránky, ale pak jsem nad tím mávla rukou a ejhle, on to nakonec perfektně vyřešil admin. Takže díky. *hej*
miljan*
Už ty nechty nechte pravidla.cz/...
hodnocení

jj, kdyz ono se bezne rika"nechty"a malokdo si vzpomene na"nehet":)
Ono je to spojováno právě s jinde zmíněným okusováním... Nech ty nehty! To spousta lidí ve svém dětství poslouchala... a tak si to mnoho lidí, kteří se dnes nehtům věnují profesionálně, nějak nese sebou...
hodnocení

jeste me napada"mražák", to jest taky velmi oblibeno. Copak mražíme? :D
miljan*
Admin, hlavně, že si to dovedeš odůvodnit. *ua**cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]