prosím o pomoc ¨mám Windous wista a ráda bych měla češtinu v panelech nástrojů nechci tam mít cizí jazyk jako například 12blocked,Bookmarks,Check...předem děkuji za radu jak toto předělat s pozdravem Flídrová Hanka achanach@centrum.cz
tak to tedy nevím vše je v češtině občas něco anglicky ale jde mi o to že ICQ je na panelu česky to co jsem si tam vložila je v češtině ale zbytek je anglicky jde to i do jiných jazyků ale jen né do češtiny,nástroje úpravy a ten zbytek co je nahoře na liště je též česky ale tam kde je Google tak tam už je vše jinou řečí tak prosím o radu jak to změnit jestli to jde díky Hanka
Myslíš, že sem dokážeš vložit obrázek s tím, jak to vypadá? Moc by to pomohlo, protože mám asi malou představivost co kde a jak
achanach
to bohužel nejde nahoře mám 5 lišt na první liště je Soubor Úpravy Zobrazit Oblíbené položky Nástroje Nápověda na druhé liště barevně Google vedle nějaké barevnékostky ikonka pod kterou je po kliknutí napsáno něco anglicky což mě dohání k šílenství vedle je modrá hvězda a napsánoBookmarks vedle je kostka kde je blocked vedle ABC Check - AutoLink- Autofill-ikonka s listem Send to další ikonky na 3 liště mám česky Icq -hledat-ikonku lidí-2kostky pod kterýma je česky psáno blokování atd.- pak jsou 2 lupy-razítko-a klíč 4lišta jsou česky odkazy internet a vlastní odkazy no a 5 lišta je opět anglicky Webfetti-smieley central-screensavers-cursor mania-Fun Cards zkoušela jsem tam dát češtinu ale v nástrojích nikdenení pro vložení do panelů asi jsem blbá ale vím že kdysi jsem to tam měla česky ale to byl XPwindouws
Hele a co je napsáno úplně vlevo nahoře nad tou první lištou (Soubor...)? Jinak ti můžu sdělit že se jedná o panely programů, které jsou v angličtině. Buď je tedy odinstaluj nebo chvílo počkej až zešílíš a pak už ti to bude jedno.
achanach
si fakt jednička jsou tam ikonky 2 kolečka se šipkama a vedle internetová adresa podle toho kde jsi odinstalovala bych to možná by tam pak čeština šla?ale sranda je v tom že to tam má být jinak je to na prd je to občas potřeba ale já to chci v češtině doprčic jsme přeci češi nééé ale moc dík že jsi měl semnou trpělivost pa Hanka
Ano, jsme Češi. Proč tedy používáš cizojazyčný software a ne český? Čeština, pokud je k dispozico, se použít dám. Záleží ale na tom, jak moc do programu zasáhne a co všechno počeští.
achanach
Ty pudeš hi hi né vše OK.ale kdybych tomu tak moc rozuměla jako Ty tak se neptám na občas i pro Vás zkušené na blbosti nevím co stím nebo jak to přeinstalovat ale jinak moc dík to víš ve škole jsem pc neměla to až vy mladí máte takovou možnost pa hanka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.