Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová kritéria pro hodnosti

Od: admin® odpovědí: 3 změna:

Asi to pro nikoho není důležité, ale přesto jsem to udělal. Změnil jsem kritéria pro hodnosti. Důsledkem toho většina z Vás postoupila o stupínek nebo rovnou o několik výše.

Důvod je prostý: některé hodnosti nám v původní verzi vymizely a bylo příliš těžké vymanit se z hodnosti Student. Bylo to až"nemožné".

Věřím, že ti, co je to pro mě důležité, to přívítají a ostatním to může být jedno ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jantar1*
hodnocení

0x
Čéče, ani tohle nebude to pravé ořechové... byl jsem bakalář a najednou jsem kandidát věd. Úplně jsem přeskočil magistra. Předtím jsi věděl, že časem - asi i za dlouho - se dostaneš nahoru. Teď víš, že nahoru se dostaneš rychle. Jenže. Co budeš dělat, až budeš nahoře? Za chvíli bude každej profesor, děkan a rektor... Chtělo by to něco jinýho. Možná více hodností - titulů - jejich sčítání a ne nahrazování. Třeba několik titulů před jménem a několik za... možností je spousta;)
Čéče, právě že zas tak rychle to nebude, tedy nemusí být páč záleží jak moc budou lidé psát- teď jsou mezi váma malé rozdíly takže jsou změny rychlé,ale jelikož se hodnosti posouvají podle odpovědí rektora tak je otázkou času kdy se ta propast zvětší. Krom toho hodnosti jsou jen takové znázornění tvé aktivity aby to nebylo jen holé číslo a ty si vlastně stěžuješ že více odpovídá skutečnosti. Jediné co se teď změnilo jsou procenta ve kterých budeš mít ty hodnosti (procenta z rektora)
Nechal bych to být a snad jsem to nepomotal :D
hodnocení

jen poupravim, ze hodnosti se nepocitaji z poctu odpovedi rektora, ale z prumeru TOP10, bez syslu a rektora. Ale stale plati, ze rektor muze byt jen jeden :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]