Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
po přesunu na vlastní server by už neměly být problémy s ukládáním obrázků. Výjimkou je samozřejmě omezení 2MB na soubor pro upload.
Právě jsem dokončil přesun obrázků z databáze do souborů na disk jak to má být. Zároveň jsem zvednul limit rozměrů obrázků, takže se nyní budeme setkávat s většími obrázky, na kterých lépe uvidíme kýžený problém.
Pokud je obrázek vkládán do příspěvku, který je hlukovo ve struktuře je zmenšen tak, aby respektoval daný prostor.
Jestliže si všimnete nějakých problémů určitě mi je hlaste, díky.
slo, ale myslim, ze to tady nepotrebujeme. Nejsme tu pro posuzovani obr fotek... 700px mi prijde uz habadej prostoru.
Jedine, ze bys to myslel tak, ze by se ukazoval vzdy jen preview a az po kliknuti velky. Na druhou stranu je tu dost lidi, co tato klikani neznaji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.