Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko,
prošel jsem si hodnocení příspěvků a byl to skandál... dobré odpovědi dostaly kulí jak v Sarajevu
Že jste to říkali? To je dobře, proto jsem to zkoumal..
Takže nová pravidla:
- staré hodnocení je anulováno - jedeme od zacatku
- hodnotit lze jen po prihlaseni - tak eliminujeme ty, co nam tu skodi nahodne
- hodnoceni ani, ani je znamka 3 (dobra = 1, spatna = 5)
Já se prostě hodnocení nevzdám! Snad budou změny přínosem. Dobrou...
Myslel jsem si, ze te pobavila posledni veta... trosku to pripomina:"...té lípy se nevzdám!", co?
Ne, podle me je hodnoceni opravdu dobre a i me samotnemu pomaha, abych se dozvedel jestli podle ostatnich moje odpoved k necemu byla. Samozrejme kdyz se najde blbec, ktery na dane strance vsechny odklika na kouli, tak celou myslenku hrouti. To jsem vcera v jedne diskuzi nasel a pekne me to nastvalo. Proto jsem udelal zasadni zmeny.
Po prihlaseni mame pod kontrolou, kdo dava koule a kdo ne (jen ip adresa v tomhle pripade vzdy nestaci). Ten, kdo dava hodnoceni by si mel za svym rozhodnutim stat. Pokud si vsimnu, ze abnormalne dava koule (at poctem nebo tim, ze je to vzdy pro nekolik jedincu), proste ho oslovim, at mi rekne proc to dela. Pokud bude mit rozumny duvod nemam s tim problem. Ale pokud je to jen ze"sportu", aby si procvicil klikani, tak pohori
nb, podle me jsou TOPy hnacim motorem, alespon u novych clenu ano. Vzdyt to vidim doma, ne?
S tím souhlas, jde opravdu jenom o to, aby se to nevymklo, jako ta původní varianta, kdy to víceméně nevypovídalo už o ničem.. Prostě na to občas dohlídni. Šéfové mají nejen práva, ale i povinnosti a zejména odpovědnost.
Hezký den.
Jak se ten hnací motor TOPu projevuje u Tebe doma? To máš nějaký žebříček, která manželka je nejlepší?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.