Nejste přihlášen/a.
Na dnešní den 10/1 v 19.00 je naplánovaný výpadek 10 min. Takže se nebojte a vyčkejte. Snad to klapne podle plánu ![]()
0x
Hmm... v 6 budu jeste v praci, tak to snad nejak preziju...
...ale abstinencni priznaky urcite budou...
0x
A copak se bude dít? Nejen já bych byl rád za info co se bude s naší milovanou poradnou dít.
doplněno 10.01.13 18:02: Fajn, takže teď už naprosto přesně vím co proč a jak se bude dít. Díky za odpověď. ![]()
Nemůžu vzpomínat. Není na co. Asi jsem to musel přehlédnout. Jestli mi někdo napíše odkaz na příspěvek kde je napsané co se bude s poradnou dít, tak by byl moc hodný.
hokus pokus ![]()
už po, HOTOVO ![]()
bohužel chybí příspěvky za posledních 10 minut... budeme to muset překlenout.
je to daň za "nepřerušení provozu".
asi za 2 minuty, pokud se dívám správně... to jde ![]()
MĚ TO TAKY ZAHUČELO! ![]()
Teď chudák paní nebude vědět, co použít místo decor gelu na jedlý papír! ![]()
Čoveče, tak pozdě. Nějak jsem zapoměl na čas a celý příspěvek musel psát znova
. Příště musím dát lepší pozor, nebo nařídit budíka.:D
Tím se to vysvětluje... Napíšu znovu ![]()
@krkovicka : Psali odpověď, která zmizela po 2 minutách ![]()
0x
Takže jestli jsem dobře pochopil z jiného tématu, těch 10 minut byla docela slušná mystifikace, ten výpadek (původního serveru) byl už od začátku plánován "navždy". Admine, docela nás pěkně houpeš! ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.