Nejste přihlášen/a.
Na dnešní den 10/1 v 19.00 je naplánovaný výpadek 10 min. Takže se nebojte a vyčkejte. Snad to klapne podle plánu
Hmm... v 6 budu jeste v praci, tak to snad nejak preziju...
...ale abstinencni priznaky urcite budou...
A copak se bude dít? Nejen já bych byl rád za info co se bude s naší milovanou poradnou dít.
doplněno 10.01.13 18:02: Fajn, takže teď už naprosto přesně vím co proč a jak se bude dít. Díky za odpověď.
Nemůžu vzpomínat. Není na co. Asi jsem to musel přehlédnout. Jestli mi někdo napíše odkaz na příspěvek kde je napsané co se bude s poradnou dít, tak by byl moc hodný.
hokus pokus
už po, HOTOVO
bohužel chybí příspěvky za posledních 10 minut... budeme to muset překlenout. je to daň za "nepřerušení provozu".
asi za 2 minuty, pokud se dívám správně... to jde
MĚ TO TAKY ZAHUČELO!
Teď chudák paní nebude vědět, co použít místo decor gelu na jedlý papír!
Čoveče, tak pozdě. Nějak jsem zapoměl na čas a celý příspěvek musel psát znova. Příště musím dát lepší pozor, nebo nařídit budíka.:D
Tím se to vysvětluje... Napíšu znovu
@krkovicka : Psali odpověď, která zmizela po 2 minutách
Takže jestli jsem dobře pochopil z jiného tématu, těch 10 minut byla docela slušná mystifikace, ten výpadek (původního serveru) byl už od začátku plánován "navždy". Admine, docela nás pěkně houpeš!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.