Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobrazení otázek na stranku

Od: laden* odpovědí: 9 změna:
Zdravim,
bylo by možné udelat delší výpis otázek na stranku např. 30 nebo 40,myslim že by to bylo lepší než stalke překlikávat na další dotazy.
dále jse mnarazil spíše na nedostatek ale nevím jestli to je jen prohlížečem.
Mam firefox a když jsem psal tuto otázku tak jsem zapomel zvolit rubriku a dal jsem vložit,zobrazila se mi stranka že jsem nevybral rubriku,když jsem klepnul na odkaz zpět na strance tak me to sice vratilo vybral jsem rubriku ale zas chyběla otázka.
byl bych pro jestli by šlo udelat upravu aby se otázka nemusela psát znovu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

nynejsich 15 otazek mi prijde akorat (pri rozliseni 800x600px - pouziva ho 50% lidi). Mozna bych uvazoval o 20-ti, ale vice jiz ne.

Pokud nekdo nezada rubriku a vrati ho to zpet, tak text zustane zachovany. Pouze se ztrati formatovani a smajlici. Coz je na pul schvalne... Nicmene, musite se vratit pres tlacitko ZPET.

U prohlizecu je dulezite, aby se prokazoval jako to co je... napr. Opere muzete rict, aby se hlasila jako Internet Explorer a pak to nefunguje tak jak ma... Firefox jeste neznam, ale hodlam to napravit a otestovat.

laden*
na ten počet lidí s rozlišením 800x600 bych se zeptal většiny uživatelů.nebo co udelat nejakou anketku např. kolik otázek na stranku by lidem vyhovovalo nebo co by jeste změnily.

no, to co by kdo chtel zmenit, mel by psat prave sem. Jinak by vznikla 1000 a jedna anketka *frajer*.

Pocet uzivatelu s jednotlivych rozlisenim dokazu zjistit, na to se ptat nemusim..., ale je fakt, ze me to taky stve. Na stranku 800x600 px se toho moc nevejde a neni tak prostor pro pripadne dalsi pomucky, aby byly na ocich.

laden*
tak že to je fakt 800x600 u 50% lidí?pravda,chodim po servisech a plno lidí má 17"monitor a rozlišení 800x600,ale když vezmu jiné stránky tak je většina optimalizovaná již pro 1024x768.nebo jestli by šlo pro registrované udělat to že by si v setup zvolili rozlišení v jakém rozlišení se jim maj stranky zobrazit a u seznamu otázek by mohl být treba výběr kolik otázek na stránku.

no to by byla vyzva, aby si kazdej nastavil vse co by chtel... moc se mi do toho nechce.

Jo, k 17"monitorum... znam takove (a znam jich dost), co maji na 17"800x600 a nenechaji si to vymluvit, ze je to hloupost. 1024x768 (moje oblibene) jim prijde prilis titerne...

laden*
tak hurá do výběru rozlišení a jeste možnost výběru otázek na stránku.byla by to výhoda registrace:)ennech se přemlouvat a ukaz co v tobě je:)
co je ve mě? Třeba časová tíseň? *frajer*
laden*
aha.tak že tohle je jen jako koníček?:)ale docela dobrej:)
laden*
jeste k tomu rozlišení ja mam doma i v práci 1280x1024:)
teda dá se říct že jssem rozmazlenej rozlišením ale fakt toto rozlišení je už docela ucházející,i když to má své mouchy,např.exel stejne sešit není celej ale aspon to co nejnutněji potrebuju je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]